Afdekzeil

Bent u op zoek naar een afdekzeil waarmee u uw spullen kunt afdekken tegen weersomstandigheden en ongenode gasten? Dan zit u goed bij BTN de Haas! In ons assortiment vindt u een uitgebreid aanbod afdekzeilen in diverse afmetingen, verschillende kleuren en met of zonder wapeningsdraad en zowel met als zonder UV-bescherming. Zo kunt u gemakkelijk het juiste dekkleed kiezen dat past bij uw voorkeur en situatie. Onze afdekzeilen zijn geschikt voor in de tuin, de garage, op de camping maar ook voor tijdens een verbouwing, omdat ze gemaakt zijn van topkwaliteit materiaal! Bekijk hieronder de verschillende typen afdekzeil! 

Producten 1-36 van 46

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Afdekzeil wit

Past een afdekzeil wit het beste bij de spullen die u wilt beschermen? Deze vindt u in ons online assortiment. De zeilen hebben diverse afmetingen en verschillende diktes en zijn hierdoor geschikt voor allerhande doeleinden. Zo is 100 gr/m2 spatwaterdicht, 150 gr/m2 waterdicht en 250 gr/m2 waterdicht en uitermate stevig waardoor het zeer geschikt is om bij een verbouwing het dak af te dekken. Met kabelbinders verbindt u het afdekzeil wit eenvoudig vast. Heeft u liever een andere kleur? Bekijk dan ook het afdekzeil oranje of afdekzeil groen.

Afdekzeil aanhanger

Als u spullen veilig wilt vervoeren in uw aanhangwagen, is het gebruik van een afdekzeil aanhanger aan te raden. Hiervoor kunt u allerlei soorten multifunctionele afdekzeilen uit ons assortiment gebruiken om de spullen tijdens het transport droog te houden. Daarnaast hebben we ook aanhangernetten in onze collectie waarmee u eenvoudig hoge objecten vervoert. Voor het vervoeren van spullen wordt ook vaak fijnmazig gaaskleed gebruikt.

Afdekzeil transparant

Wanneer u op zoek bent naar een afdekzeil transparant om gaten tijdelijk mee af te dichten, bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres. Wij bieden gewapende en brandvertragende afdekzeilen die uitermate geschikt zijn om raamkozijnen tijdelijk af te sluiten tegen weer en wind. Het wapeningsdraad zorgt ervoor dat de scheur en trekvastheid erg hoog is en het transparante zeil heeft een hoge lichtdoorlaatbaarheid. Hierdoor is het ook geschikt als tijdelijke afdichting wanneer een glazen raam gesneuveld is. Ook wordt dit zeil veel toegepast om een overkapping of veranda in de tuin wat beschutting te geven. Er kan zo toch er doorheen gekeken worden voor het ruimtelijke gevoel en voor het uitzicht. Voor het afdekken van uw boot is dit een uitstekende toepassing. Door de UV-bescherming gaat het lang mee en het heeft in de bewapeningsband rondom voor gestanste ogen die tot wel drie keer sterker zijn dan ingeslagen metalen ogen. Doordat het geen metalen ogen bevat zal het uw boot ook niet beschadigen. Bestel uw afdekzeil transparant en andere kleuren voordelig bij BTN de Haas!