Afdekzeil groen

Bent u op zoek naar afdekzeil die niet opvalt in een buitenomgeving? Kies dan voor afdekzeil groen van BTN de Haas. Wij hebben een ruim assortiment aan afdekzeilen in verschillende maten en in verschillende diktes. Zo kunt u eenvoudig het juiste kleed kiezen dat toegespitst is op uw situatie, waardoor u nooit teveel betaalt. Alle dekzeilen zijn waterdicht zolang ze op afloop worden geplaatst. Het afdekzeil groen is voorzien van zeilringen, zodat u ze gemakkelijk met flexibele verbinders, elastisch koord of spanrubbers aan elkaar of aan een ondergrond verbindt.

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Afdekzeil groen 2 x 3

Heeft u slechts een klein oppervlak aan afdekzeil nodig? Het afdekzeil groen 2 x 3 meter is dan een geschikt formaat. Deze afmeting is geschikt voor onder andere het bedekken van een aanhangwagen of spullen in de tuin. U heeft bij ons naast een afdekzeil groen 2 x 3 meter ook de keuze uit verschillende diktes die worden uitgedrukt in grammen per vierkante meter.

  • 100 gr/m2 is spatwaterdicht en geschikt voor het afdekken in de garage
  • 150 gr/m2 is waterdicht en te gebruiken om spullen buiten tijdelijk te beschermen tegen regen
  • 250 gr/m2 is waterdicht en met UV-bescherming, zeer stevig wat het geschikt maakt voor bij bouwprojecten

Groen afdekzeil kopen

Wilt u voordelig groen afdekzeil kopen? Dan bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres. Omdat wij als groothandel groot inkopen kunnen we onze prijzen laag houden. U bestelt uw afdekzeil eenvoudig online en u kunt uw artikelen binnen enkele dagen in huis verwachten, tenzij anders aangegeven. Als u meer wilt weten over het groen afdekzeil kopen of wellicht een andere kleur zoals afdekzeil blauw, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Dit zijn experts uit het werkveld die u graag verder helpen!