Afdekzeil wit

Bescherm uw spullen tegen regen en wind met een afdekzeil wit van BTN de Haas! U vindt bij ons een ruim assortiment afdekzeilen wit en andere kleuren zoals blauw, oranje en afdekzeil groen in diverse afmetingen en in verschillende diktes. Zo heeft u ruime keuze uit afdekzeilen zodat u gemakkelijk het juiste exemplaar vindt dat bij uw situatie past. Alle dekzeilen zijn waterdicht zolang ze op afloop worden geplaatst. Het afdekzeil wit is verkrijgbaar in de diktes:

  • 100 gr/m2, spatwaterdicht en voor gebruik in bijvoorbeeld de garage
  • 150 gr/m2, waterdicht en te gebruiken om tijdelijk buitenmateriaal af te dekken
  • 250 gr/m2, waterdicht en met UV-bescherming, zeer stevig en ideaal te gebruiken bij een verbouwing

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Afdekzeil wit 3x4

Het op één na kleinste kleed uit ons assortiment is het afdekzeil wit 3x4 meter. Dit is ideaal voor het afdekken van onder andere een tuinset, spullen in de garage of als onderzeil voor de tent. De kleur wit geeft een schone indruk en is daarom voor thuis geschikt. Met behulp van flexibele verbinders, elastisch koord of spanrubbers die te vinden zijn onder de categorie afdekmateriaal accessoires, bevestigt u het zeil eenvoudig aan elkaar of aan het te beschermen voorwerp. Voor in de tuin wordt er ook geregeld gebruik gemaakt van bakstenen om het afdekzeil wit 3x4 op zijn plek te houden.

Afdekzeil wit 3x6

Past het afdekzeil wit 3x6 meter beter bij uw wensen? Ook deze hebben wij in onze collectie opgenomen. Het zeil is dankzij de afmetingen zeer geschikt voor het afdekken van langwerpige stapels bouwmaterialen of voorwerpen zodat het geheel goed beschermd wordt! Heeft u nog vragen over onze afdekzeilen en of het afdekzeil wit 3x6 wel de juiste keuze is? Onze gespecialiseerde klantenservice helpt u graag verder!