Anti worteldoek kopen

Gaat u een nieuw bloemperk of gazon aanleggen? Als u geen last wilt hebben van onkruid, raden wij aan om een anti worteldoek te gebruiken! Op deze manier voorkomt u onkruid in plaats van dat u het moet bestrijden met onhandige (chemische) onkruidbestrijders. Het anti wortel doek/geweven geotextiel is van Duitse kwaliteit, heeft sterke eigenschappen en heeft een hoge waterdoorlaatbaarheid, waardoor het regenwater zorgvuldig en vlug wordt afgevoerd. Door de sterke eigenschappen kan dit geweven geotextiel ook in de wegenbouw worden gebruikt als scheidingslaag. Het anti worteldoek laat geen licht door zodat onkruid een kleinere kans krijgt om te groeien.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Anti worteldoek plaatsen

In plaats van onkruid wieden en wegbranden, kunt u beter een anti worteldoek plaatsen. Het doek is gemaakt van polypropyleen en heeft een geweven structuur. Hierdoor vervormd het niet en is het uitermate geschikt voor het plaatsen onder een te belopen of te berijden ondergrond. Het doek is op rol verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Anti worteldoek plaatsen doet u met behulp van de speciale grondpennen, waarmee het doek netjes op zijn plek blijft liggen. Voor optimale bevestiging legt u grind in de hoeken.

Anti worteldoek kopen

Wilt u in één handeling voorkomen dat uw perk of gazon volgroeit met onkruid? Dan kunt u een anti worteldoek kopen bij BTN de Haas. U vindt in onze webwinkel worteldoeken van verschillende formaten die eenvoudig te bevestigen zijn met bijpassende grondpennen. De doeken zijn waterdoorlatend, maar geven licht geen kans. Hierdoor kan onkruid nauwelijks tot niet groeien. Naast worteldoek kopen kunt u ook kiezen voor een wortelbegrenzer, die uitermate geschikt voor planten die de neiging hebben tot woekeren. Per product staat een uitgebreide omschrijving, zodat u snel de juiste keuze maakt. Heeft u nog vragen over het anti worteldoek kopen? Dan staan onze gespecialiseerde medewerkers voor u klaar!