Dekkleed

Wilt u spullen en materialen tegen weersinvloeden, stof en vuil beschermen en zo jarenlang in goede staat houden? Dan is een dekkleed uit het assortiment van BTN de Haas uitstekend geschikt. Of u nu een dekkleed voor het beschermen van spullen of materialen, voor het beschermen van een bouwlocatie of kuil zoekt? Wij hebben een dekkleed die aan uw wensen en eisen voldoet. Kies voor een UV-bestendig dekkleed als u uw spullen jarenlang voor schadelijke invloeden van zonlicht wilt beschermen. Wilt u uw spullen goed beschermd houden tegen kwalijke invloeden van regen. Schaf dan een kleed aan van minimaal 150 gram/m2. Hiervoor zijn onze PVC dekkleden ook bij uitstek geschikt! Ook voor gaaskleden bent u bij ons aan het juiste adres.

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hekwerk dekkleed

Wilt u een (bouw)locatie beschermen tegen weersinvloeden (wind) of pottenkijkers? Dan is een bouwhek / hekwerk dekkleed of een bouwhek /hekwerk gaasdoek precies wat u zoekt. In onze webwinkel kunt u hekwerkkleden van hoge kwaliteit afnemen in het groen, wit, zwart en blauw. Zo creëert u in korte tijd een beschutte plaats waar veilig gewerkt kan worden. Bestel eenvoudig en voordelig het hekwerk dekkleed die bij uw situatie past, wij leveren de producten snel aan u, zodat u direct aan de slag kunt gaan. De bouwhek zeilkleden kunt u eenvoudig bevestigen doordat er om de 50 cm een ring zit verwerkt in een versterkte rand. De bouwhek gaasdoeken hebben een versterkte hoek met een ring en zijn verder vast te zetten met de speciale kabelbinders met scherpe punt.

Dekkleed kuil

Voor het in goede staat houden van kuil is het van belang een geschikt kuilkleed te gebruiken. Met een dekkleed kuil uit het assortiment van onze webwinkel, hoeft u hier zich geen zorgen over te maken. Wij bieden de kuilkleden aan in verschillende afmetingen en u kunt hierbij het gewicht en de gewenste kleur kiezen. Kies het juiste dekkleed kuil uit en bestel eenvoudig in onze webwinkel. Wilt u advies? Raadpleeg dan onze deskundige klantenservice, of kom langs in onze vestiging in Groningen. Wij staan u graag te woord!