Hekwerk doek

Bescherm een gebied voor weersinvloeden en onttrek uw terrein of bouwlocatie met een hekwerk doek beperkt of volledig aan het zicht. Bij BTN de Haas kunt u voor een gunstige prijs verschillende uitvoeringen van een hekwerk doek bestellen. De gaasdoeken hebben een windreductie van 88% en een schaduwfactor van 55%. Of u nu blauwe, groene, zwarte of witte doeken wilt, bij ons bent u aan het juiste adres! Op de hoeken hebben deze gaasdoeken een versterkte hoek met een ring erin voor eenvoudige bevestiging aan het bouwhek. Daarnaast kunt u het doek eenvoudig vastzetten door de speciale kabelbinders met scherpe punt die u vindt bij de bevestigingsmaterialen. Ook voor het afdekken, afschermen en beschermen van uw werkplek kunt u bij BTN de Haas uitstekend terecht! Wij hebben ook brandvertragende gaasdoeken in ons assortiment. Zo zorgt u voor extra veiligheid op de werkplek! Lees meer

van 6

Foto-tabel  Lijst 

van 6

Foto-tabel  Lijst 

Hekwerk doek groen

Speciaal ontwikkeld voor bevestiging aan (mobiele) hekwerken, dat is ons hekwerk doek groen. Dit doek voldoet aan de bouwafmetingen. Hoeft u niet een absoluut winddicht hekwerk doek groen? Dan kunt u voor ons hekwerk gaasdoek kiezen. Deze heeft een winddoorlaatbaarheid van 12% zodat er toch enige ventilatie plaatsvindt. Het gaasdoek is UV bestendig en heeft bevestigingsogen voor praktisch gebruiksgemak. Bekijk onze afdekmateriaal accessoires voor de meest praktische bevestigingsmaterialen.

 

Hekwerk doek kopen

Heeft u het voor u geschikt doek gezien en wilt u direct een hekwerk doek kopen? Dat kan eenvoudig en voordelig in onze webwinkel. Kies het hekwerk doek uit dat het beste aan uw wensen voldoet en bestel eenvoudig online. Wanneer u voor het hekwerk doek kopen liever geadviseerd wilt worden, dan kunt u contact opnemen met onze deskundige klantenservice of langskomen in onze vestiging in Groningen. Wilt u een kipper of container afdekken? Bekijk dan ons aanbod gaaskleden. Wij staan u graag bij met advies! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.