Hekwerk doek

Bescherm een gebied voor weersinvloeden en onttrek uw terrein of bouwlocatie met een hekwerk doek beperkt of volledig aan het zicht. Bij BTN de Haas kunt u voor een gunstige prijs verschillende uitvoeringen van een hekwerk doek bestellen. De gaasdoeken hebben een windreductie van 88% en een schaduwfactor van 55%. Of u nu blauwe, groene, zwarte of witte doeken wilt, bij ons bent u aan het juiste adres! Op de hoeken hebben deze gaasdoeken een versterkte hoek met een ring erin voor eenvoudige bevestiging aan het bouwhek. Daarnaast kunt u het doek eenvoudig vastzetten door de speciale kabelbinders met scherpe punt die u vindt bij de bevestigingsmaterialen. Ook voor het afdekken, afschermen en beschermen van uw werkplek kunt u bij BTN de Haas uitstekend terecht! Wij hebben ook brandvertragende gaasdoeken in ons assortiment. Zo zorgt u voor extra veiligheid op de werkplek! 

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hekwerk doek groen

Speciaal ontwikkeld voor bevestiging aan (mobiele) hekwerken, dat is ons hekwerk doek groen. Dit doek voldoet aan de bouwafmetingen. Hoeft u niet een absoluut winddicht hekwerk doek groen? Dan kunt u voor ons hekwerk gaasdoek kiezen. Deze heeft een winddoorlaatbaarheid van 12% zodat er toch enige ventilatie plaatsvindt. Het gaasdoek is UV bestendig en heeft bevestigingsogen voor praktisch gebruiksgemak. Bekijk onze afdekmateriaal accessoires voor de meest praktische bevestigingsmaterialen.

Hekwerk doek kopen

Heeft u het voor u geschikt doek gezien en wilt u direct een hekwerk doek kopen? Dat kan eenvoudig en voordelig in onze webwinkel. Kies het hekwerk doek uit dat het beste aan uw wensen voldoet en bestel eenvoudig online. Wanneer u voor het hekwerk doek kopen liever geadviseerd wilt worden, dan kunt u contact opnemen met onze deskundige klantenservice of langskomen in onze vestiging in Groningen. Wilt u een kipper of container afdekken? Bekijk dan ons aanbod gaaskleden. Wij staan u graag bij met advies! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.