Kuilkleden

Een ideale bescherming tegen beschadigingen en weersinvloeden van kuil, gewikkelde balen gras en pakken stro, dat bieden de kuilkleden van BTN de Haas. Bij ons kunt u deze in verschillende varianten afnemen, zodat u altijd het gewenste formaat en de bijbehorende eigenschappen zoals winddichtheid, waterdichtheid en UV-bestendigheid kunt uitzoeken. Meer weten over inkuilen en de benodigdheden? Bekijk dan: Inkuilen gras.

De zwarte kuilkleden beter UV straling verdragen, zullen deze altijd langer meegaan dan bijvoorbeeld een groen kuilkleed. Alle kuilkleden uit ons assortiment zijn stevig en beschermen uw kuil tegen ongewenste invloeden zoals, vogels, ratten, hagel en takken. De kuilkleden zijn vervaardigd uit een eerste keuze grondstof HDPE Monofilament. Zo kunt u vele jaren vooruit met deze topkwaliteit kuilkleden! Met behulp van onze zandslurven legt u de kleden bovendien op een grondige wijze vast.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kuilkleden groen

Met kuilkleden groen beschermt u optimaal het folie van ronde- en vierkante balen en uw kuil, tegen bijvoorbeeld knaagdieren of hagelstenen. Bij ons kunt u zware waterbestendige kuilkleden afnemen die vervaardigd zijn van HDPE Monofilament. Deze kuilkleden groen hebben een garantie van 10 jaar zodat u zeker weet dat u een kwaliteitskleed naar uw agrarische bedrijf brengt. Maak u nooit meer zorgen over uw kuil met deze kleden. Kies de gewenste afmeting en bestel voordelig in onze webwinkel! Bent u op zoek naar gaaskleden, ook deze hebben wij voordelig in ons aanbod!

Kuilkleden zwart

Wilt u zeker zijn dat uw kuilkleden goed bestand zijn tegen UV straling en dat deze een lange levensduur hebben? Kies dan voor de kuilkleden zwart die wij in vele verschillende uitvoeringen voor u in ons assortiment hebben. Kies al naar gelang uw wensen voor een zwarte of super zware uitvoering en bescherm uw kuil optimaal. Zwarte kuilkleden worden verstuurd in een stevige kartonnen doos zodat kans op beschadiging tijdens transport nihil is. Ook hebben de zwarte varianten een fabrieksgarantie van 10 jaar op productiefouten en een hoge UV stabiliteit van 300Kly.

Kuilkleed kopen

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie of advies? Geen probleem, kom langs in onze vestiging in Groningen of neem contact op met onze deskundige klantenservice. Wij staan u graag te woord! BTN de Haas is een agrarische groothandel en het geschikte adres om een kuilkleed te kopen!