Gaasdoek

Wilt u een omgeving beschermen tegen wind, zon en ongedierte? BTN de Haas heeft een ruim gaasdoek assortiment voor het afschermen van onder andere uw groentetuin, stal of een sportveld. U vindt online windbreekgaas en schaduwgaas van A-kwaliteit en de laagste prijzen. U heeft daarbij keuze uit verschillende afmetingen zodat u nooit meer hoeft te bestellen dan dat u nodig hebt. Het gaasdoek wordt geleverd op maat of op een rol, zodat deze weinig ruimte inneemt en voor hoog gebruiksgemak.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gaasdoek zwart

U bent in onze webwinkel aan het juiste adres voor zowel gaasdoek zwart als gaasdoek groen. De groene variant is uitermate geschikt voor het afschermen van buitenruimtes, zoals een groentetuin, omdat dit mooi opgaat in de omgeving. Op deze wijze beschermt u uw groente en fruit tegen harde wind, tegen felle zon en tegen vogels. Gaasdoek zwart is een mooie oplossing voor een stedelijke plaats waarbij de kleur zwart niet afsteekt. Zo denkt u ook aan de uitstraling van de af te schermen ruimte! Bijvoorbeeld van uw bedrijfsterrein. Bent u op zoek naar gaasdoek voor het bedekken van hekwerk? Bekijk dan onze hekwerkkleden!

Gaasdoek kopen

Wilt u voordelig gaasdoek kopen? Dan kunt u terecht bij dé online agrarische groothandel van Nederland! Omdat wij onze artikelen groot inkopen, kunnen wij het u voor de scherpste prijzen aanbieden. Daarnaast onderscheiden we ons dankzij de expertise van onze medewerkers uit het werkveld. Heeft u nog vragen over het gaasdoek kopen? Onze klantenservice zit voor u klaar. Daarnaast hebben we ook een winkel in de stad Groningen waar u van harte welkom bent.