Mollengaas

Heeft u overlast van mollen en vogels? Bij BTN de Haas vindt u diverse soorten gaas voor zoals mollengaas voor het beschermen van uw tuin, gazon, stal of schuur. Het houdt effectief de knagende en pikkende mollen en vogels tegen zodat u uw gewassen zonder problemen kunt laten groeien. Daarnaast wordt dit type gaas ook gebruik om een ligboxstal en schuur af te schermen zodat vogels geen kans krijgen om naar binnen te vliegen. Zo houdt u uw stal en schuur in originele staat met het anti-vogel/mollengaas uit ons assortiment. Lees meer

van 1

Foto-tabel  Lijst 

van 1

Foto-tabel  Lijst 

Mollengaas plaatsen

Met het aanbod van BTN de Haas is het mollengaas plaatsen erg eenvoudig. Het gaas moet onder het gazon worden aangelegd of onder de laag zand in uw tuin. Mollengaas zorgt ervoor dat de mollen niet aan de oppervlakte kunnen komen en daardoor niet door uw gazon heen graven. Gebruikt u het gaas bij vogeloverlast? Deze kunt u eenvoudig in de openingen van een schuur of stal hangen. Geadviseerd wordt om het gaas aan houten regels te nieten. Vervolgens dient u de houten regel om te slaan voor optimale krachtverdeling en kunt u deze vastschroeven aan de stal. Zo krijgt u een mooi strak afgewerkt resultaat. Daarnaast kan het ook over een deel van uw tuin geplaatst worden, om de vogels weg te houden van uw planten. Dit doet u met behulp van stokken en kabelbinder uit ons afdekmateriaal accessoires assortiment. Hierdoor wordt anti-vogel/mollengaas plaatsen erg eenvoudig!

 

Mollengaas kopen

Naast mollengaas kopen kunt u in onze winkel ook terecht voor aanvullende windbreekgaas of schaduwgaas om uw stal optimaal te beschermen tegen weersinvloeden. Het mollengaas werkt in deze situatie uitstekend als steungaas voor het winddicht maken van uw stal of schuur. Wilt u meer weten over het perfect afschermen van uw tuin of stal? Per product vindt u een uitgebreide omschrijving. Daarnaast kunt u ook contact opnemen met onze deskundige klantenservice, zij helpen u graag verder!