Geotextiel

Voor iedereen die in de grond-, water- of wegenbouw werkt, is geotextiel een onmisbaar materiaal!  Het doorlaatbaar textielsoort wordt voornamelijk gebruikt als scheiding, filter, drainage, erosiebescherming en wapening. Bij BTN de Haas vindt u geweven en niet geweven geotextiel, respectievelijk weefsels en vliezen.  Bij de weefsels worden bandjes van polypropyleen gewoven door middel van een weefgetouw. De vliezen zijn gemaakt uit een web van korte vezels die ontstaan zijn door vezelvliezen die op elkaar geplaatst zijn. Het geotextiel vezelweb wordt vervolgens bewerkt met warmte dat voor stevigheid zorgt. Lees meer

van 9

Foto-tabel  Lijst 

van 9

Foto-tabel  Lijst 

Geotextiel niet geweven

Als u op zoek bent naar een waterdoorlaatbare mat met een hoge zanddichtheid, dan is geotextiel niet geweven dé oplossing! Geotextiel is namelijk inzetbaar als:

  • Scheiding van 2 soorten materiaal
  • Drainage bij een overvloed aan water
  • Erosiebescherming bij bermen, weg of dijk
  • Waterdichtheid van de grond verhogen
  • Filter bij waterstroming
  • Wapening van grond

Geotextiel niet geweven is bij BTN de Haas verkrijgbaar in het wit en in verschillende formaten. We verkopen ook andere doeken die nodig zijn bij grondbewerking. Bekijk ook onze anti worteldoeken en mollengaas!

 

Geotextiel kopen

Voordelig A-kwaliteit geotextiel kopen doet u online bij BTN de Haas. Per product staat een uitgebreide omschrijving met de specificaties, zodat u gemakkelijk de juiste keuze maakt. U heeft bij ons de keuze uit diverse gewichten, namelijk: extra licht, licht, normaal, zwaar of extra zwaar. Heeft u nog andere vragen over geotextiel kopen? Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar!