Steigernetten

Wanneer u aan de slag gaat op een steiger en wilt dat deze niet voor overlast of gevaarlijke situaties zorgen, dan zijn steigernetten zeer aan te raden! BTN de Haas biedt deze netten in verschillende uitvoeringen en kleuren aan, zodat u altijd het net vindt dat bij uw uitdaging past. Doordat de steigernetten doorzichtig zijn, houdt u tijdens de werkzaamheden voldoende zicht. De fijne mazen van de netten zorgen er echter voor dat vuil niet op bijvoorbeeld het trottoir terecht komt of bladeren op de steiger waaien. Hierdoor worden onveilige werksituaties voorkomen. De fijnmazige steigernetten zijn ook geschikt ter bescherming van groenteplanten en fruitbomen. Hiermee kunnen insecten en vogels op afstand gehouden worden.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Steigernetten op rol

In onze webwinkel bent u aan het juiste adres voor verschillende varianten steigernetten op rol. Wij hebben zowel dichte als fijnmazige steigernetten en steigerdekzeil in verschillende afmetingen. Ideaal om toe te passen op bouwlocaties. Steigernetten op rol kunt u voordelig en op maat bij ons afnemen. Door middel van aluminium ringen om de 50 centimeter zijn de netten eenvoudig aan steigers te monteren met bijvoorbeeld bandjes. Met de steigernetten uit ons assortiment zorgt u voor veilige werkomstandigheden voor personeel en omstanders. Wilt u op een aanhanger veilig spullen transporteren? Bekijk dan ons aanbod aanhangernetten!

Steigernetten kopen

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod en wilt u direct steigernetten kopen? Dat is in een handomdraai geregeld in onze webwinkel. Kies eenvoudig het artikel naar keuze. Wanneer wij uw bestelling binnen hebben, leveren wij deze snel bij u af. Zo bent u na het steigernetten kopen binnen korte tijd klaar om aan de slag te gaan. Ook dat is de service van onze groothandel! Heeft u vragen of wilt u advies? Bel ons, of kom langs. Wij staan u graag te woord!