Plastic folie

Wanneer u voor uw werkzaamheden op zoek bent naar plastic folie, dan bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres. U vindt hier een uitgebreid assortiment aan folies voor de meest uiteenlopende toepassingen. Bent u agrariër en heeft u nieuw landbouwfolie of landbouwplastic nodig? Deze kunt u samen met de bijbehorende tape online bestellen in onze webwinkel. Alle folies zijn uit voorraad leverbaar, tenzij anders vermeld. Onze plastic folie is van zeer hoge kwaliteit en daardoor geschikt voor intensief gebruik.

Producten 1-12 van 43

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Plastic folie op rol

Vanwege de grote afmetingen verkopen wij onze plastic folie op rol. Doordat het op rol wordt vervoerd en bewaard, kreukt het folie niet en kunt u het keer op keer zonder problemen gebruiken. Per product staat aangegeven hoe breed de rol is en hoe lang het materiaal is. Hierdoor kunt u inschatten of u ook ruimte hebt om de plastic folie op rol(len) op te slaan. 

Dikke plastic folie

Bij BTN de Haas vindt u diverse soorten dikke plastic folie voor intensief en ruw gebruik. Gewapend folie heeft voor de extra stevigheid wapeningsdraad tussen de twee lagen transparante folie. Dit reduceert de kans op scheuren tijdens extreme weersomstandigheden zoals hagel of door rondvliegende objecten bij harde wind. Welke dikke plastic folie u ook zoekt, in onze online groothandel vindt u het vast en zeker! Wilt u meer weten over de folies en de toepassing ervan? Neem dan contact op met onze medewerkers. U bent ook van harte welkom in onze winkel in Groningen!