Isolatiefolie

Met een goede isolatie bespaart u op termijn verwarmingskosten. Bij BTN de Haas bieden wij verschillende isolatiemiddelen voor diverse doeleinden. Dit varieert van het vorstvrijhouden van bouwmaterialen en leidingen tot het isoleren van kleine en grote ruimtes. Bekijk ons isolatiefolie assortiment met noppenfolie en isolatiedekkleden van verschillende afmetingen. U vindt vast folie dat geschikt is voor uw situatie! Lees meer

van 2

Foto-tabel  Lijst 

van 2

Foto-tabel  Lijst 

Isolatiefolie vloer

Bent u op zoek naar isolatiefolie vloer? Dan hebben wij een uitgebreid aanbod noppenfolie voor u. U kunt kiezen uit 2-laags en 3-laags noppenfolie, afhankelijk van de te isoleren ruimte. 2-laags folie is uitermate geschikt voor onder andere vorstbescherming en leidingisolatie, terwijl de 3-laags folie toegepast wordt onder een cementvloer, grote glasoppervlakten en shed- en glasdaken. 3-laags isolatiefolie vloer bestaat uit 3 polyetheen lagen en heeft een gladde boven- en onderlaag waardoor het spouw-effect ontstaat. Bovendien heeft de isolatiefolie vloer 42% minder warmteverlies. De isolatiewaarde bedraagt; R=0,2m² k/w. Bekijk daarnaast ook onze dampdichte folie, waarmee u uw vloer beschermt tegen vocht!

 

Isolatiefolie muur

Via de wanden wordt er veel warmte verloren. Het is daarom raadzaam om bij uw bouwproject isolatiefolie muur te gebruiken. U kunt hiervoor de 3-laags noppenfolie gebruiken die u eenvoudig verbindt met speciale gewapende tape uit ons afdekmateriaal accessoires aanbod. Op deze wijze houdt u ’s winters kou buiten en de warmte binnen en in de zomer net andersom. Ook tijdens de bouw in koude dagen is het verstandig om uw materialen te bedekken. Daarvoor is het noppenfolie dekkleed uitermate geschikt. Bij BTN de Haas vindt u een ruim aanbod aan materialen waarmee u uw bouwproject laat slagen. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste benodigdheden zoals bouwfolie? Onze deskundige klantenservice helpt u graag verder!