Kasfolie

Een tunnelkas wordt bedekt met hoge kwaliteit kasfolie die uw gewassen beschermt tegen weersomstandigheden en het klimaat in de kas optimaal houdt. In ons assortiment vindt u gewapende kasfolie, voor het afdekken van uw kas. De folies zijn dik, sterk en voorzien van UV-bescherming. Kasfolie is gemaakt van polyetheen en zorgt er onder andere voor dat de temperatuur in de kas niet te hoog wordt, zodat gewassen niet verbranden. De kasfolie heeft zelfs een speciale anti-condenslaag aan de binnenzijde waardoor u geen druppelvorming krijgt. Daarnaast beschermt het tegen invloeden van buitenaf zoals dieren en insecten die uw groenten, fruit of bloemen en planten kunnen aantasten. Kasfolie is daardoor een onmisbaar onderdeel voor een optimale oogst. Lees meer

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Kasfolie gewapend

Net als bij ongewapende kasfolie is kasfolie gewapend geschikt voor het overkoepelen van uw (hobby) kas of tunnel. Het enige verschil is dat gewapende kasfolie is voorzien van groen wapeningsdraad dat voor een hoge scheur- en trekvastheid zorgt. En tevens een speciale nagel/spijker-rand heeft aan zowel de boven als aan de onderzijde voor het optimaal bevestigen. Dit type folie is met name geschikt ter bescherming tegen extreme weersomstandigheden en ongedierte. Kasfolie gewapend is op rol te bestellen, variërend van breedtes tussen de 1,5 en 4 meter. Behalve kasfolie vindt u bij BTN de Haas ook tuingereedschap en werkkleding die van pas komen bij het werken in de kas! 

Kasfolie kopen

U kunt bij BTN de Haas eenvoudig kasfolie kopen. Of u nu kasfolie zoekt voor uw agrarische onderneming of voor uw hobbykas thuis, bij BTN de Haas kunt u altijd terecht voor advies. Onze gespecialiseerde werknemers komen uit het werkveld en kunnen u daarom goed op weg helpen. Daarnaast bent u ook van harte welkom in onze winkel in Groningen om kasfolie te kopen. Bestel kasfolie online bij onze groothandel en profiteer van onze service!