Krimpfolie

Krimpfolie wordt zowel veel gebruikt in de bouw op steigers, als bij pakketverzending en bij stofvrije opslag. De krimpfolie uit ons assortiment krimpt na verwarming en vormt een tweede huid om een object heen. Met een krimppistool sealt u de stukken folie eenvoudig en snel aan elkaar. Dankzij de hoge kwaliteit is de folie goed bestand tegen alle weersomstandigheden. Het is dan ook uitstekend materiaal om te gebruiken bij het werken op een steiger. Na het sealen zit de krimpfolie zo strak, dat deze niet klappert of scheurt.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Krimpfolie kopen

Bij BTN de Haas kunt u voordelig hoge kwaliteit krimpfolie kopen in diverse afmetingen. Zo heeft u ruime keuze en schaft u nooit meer aan dan u nodig heeft. Bij ons is de folie verkrijgbaar op rol in de volgende maten:

  • 4x25 meter met een dikte van 0,3 mm
  • 6x25 meter met een dikte van 0,3 mm
  • 8x50 meter met een dikte van 0,15 mm

Wanneer u meer wilt weten over onze folie en de toepassing ervan kunt u contact opnemen met onze deskundige medewerkers. Zij helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze. Bij BTN de Haas bieden we ook alternatieven voor het bekleden van steigers, zoals steigernetten. Weet u niet zeker welke bekleding het beste past bij uw situatie? Dan bent u ook van harte welkom in onze winkel in Groningen. Onze specialisten staan voor u klaar wanneer u krimpfolie- of netten wilt kopen!