Landbouwplastic

Bescherm uw gras- en maiskuil met de hoge kwaliteit landbouwplastic/landbouwfolie van BTN de Haas! Voor een optimale afdekking raden wij aan om meerdere lagen afdekmateriaal te gebruiken. Wilt u meer weten over de benodigdheden voor inkuilen van gras of mais? Of wilt u meer informatie over ons inkuilmiddel? Bekijk dan eens de informatiepagina: Kuilblok & inkuilen.

Afdekken van de kuil? Gebruik voor de onderste laag een onderfolie, zeer geschikt dankzij het soepele en dunne karakter. De folie zuigt zich vast aan de kuil waardoor het beter geconserveerd blijft. Daarbovenop kunt u kiezen voor twee verschillende diktes landbouwfolie, te weten 0.15 en 0.20mm. Voor extra bescherming tegen onder andere wind, vogels en andere (knaag) dieren vindt u in onze webwinkel kuilkleden. Deze legt u met behulp van zandslurven over de kuil zodat het perfect op zijn plek blijft liggen. Wanneer u een sleufsilo heeft kunt u de zijkanten van de kuil voorzien van wandfolie, waardoor het vocht vanuit de betonnen wanden het veevoer niet kunnen bereiken. Tevens kunt u dan de kuilkleden vastzetten met speciaal ontwikkelde kuilsjorbanden.

Producten 1-12 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Landbouwplastic zwart | 0.15 en 0.20mm

Ons assortiment bevat diverse breedtes zwart landbouwplastic/landbouwfolie voor het afdekken van uw gras- en maiskuil. Het is een 3-laagse plastic waarbij de onderste laag zorgt voor de meeste zuurstofbarrière, de middelste laag voor stevigheid en de buitenste laag extra beschermt tegen de zon. Kortom een uitstekende kwaliteit landbouwfolie voor een scherpe prijs.

Het landbouwplastic zwart uit ons assortiment is verkrijgbaar in 0.15 en 0.20mm. De 0.15mm is de standaard landbouwplastic/kuilplastic met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Wilt u een dikkere landbouwplastic? Dan is de 0.20mm iets voor u! De 0.20mm biedt meer bescherming, omdat deze sterker en dikker is. 

Landbouwplastic kopen

Bij BTN de Haas kunt u online voordelig landbouwplastic/landbouwfolie kopen. Omdat wij als groothandel groot inkopen, kunnen wij onze prijzen laag houden waarvan u profiteert. Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment aan agrarische producten en kunt u daardoor al uw benodigdheden snel en gemakkelijk bij onze winkel bestellen. In de meeste gevallen heeft u uw artikelen binnen enkele dagen in huis, tenzij anders vermeld. Heeft u nog vragen over de soorten landbouwplastic/kuilplastic? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice of in onze winkel in Groningen. Voordelig landbouwplastic kopen doet u natuurlijk bij BTN de Haas!

Rol landbouwplastic | verschillende afmetingen

Een rol landbouwplastic is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De keuze voor een bepaalde afmeting is vaak afhankelijk van de grootte van de sleufsilo of kuilplaat en de grootte van de kuilbult. De breedtes variëren van 6 tot en met 16 meter en hebben een lengte van 50 meter. Bent u op zoek naar landbouwplastic per meter? Dan adviseren bij om een Jumbo Rol aan te schaffen. Deze hebben een lengte van 300 of 400 meter. Zo kunt u zelf de benodigde landbouwplastic per meter afsnijden, totdat u de gewenste lengte heeft.