LET OP!! Koningsdag 27 april 2018 gesloten                Voor 14:00 besteld volgende werkdag in huis! Franco vanaf €150,- excl.

Landbouwplastic

Bescherm uw gras- en maiskuil met de hoge kwaliteit landbouwplastic van BTN de Haas! Voor een optimale afdekking raden wij aan om meerdere lagen afdekmateriaal te gebruiken. Voor de onderste laag is de onderfolie zeer geschikt dankzij het soepele en dunne karakter. De folie zuigt zich vast aan de kuil waardoor het beter geconserveerd blijft. Daarbovenop kunt u kiezen voor twee verschillende diktes landbouwfolie, te weten 0,15 en 0,20. Voor extra bescherming tegen onder andere wind, vogels en andere (knaag) dieren vindt u in onze webwinkel kuilkleden. Deze legt u met behulp van zandslurven over de kuil zodat het perfect op zijn plek blijft liggen. Wanneer u een sleufsilo heeft kunt u de zijkanten van de kuil voorzien van bouwfolie/wandfolie, waardoor het vocht vanuit de betonnen wanden het veevoer niet kunnen bereiken. Tevens kunt u dan de kuilkleden vastzetten met speciaal ontwikkelde kuilsjorbanden. Lees meer

van 38

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

van 38

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Landbouwplastic zwart

Ons assortiment bevat diverse breedtes zwart landbouwplastic voor het afdekken van uw gras- en maiskuil. Het is een 3-laagse plastic waarbij de onderste laag zorgt voor de meeste zuurstofbarrière, de middelste laag voor stevigheid en de buitenste laag extra beschermt tegen de zon. Kortom een uitstekende kwaliteit landbouwfolie voor een scherpe prijs. Het landbouwplastic zwart uit ons assortiment is van hoge kwaliteit en onder andere van het gerenommeerde merk Megaflex.

 

Landbouwplastic kopen

Bij BTN de Haas kunt u online voordelig landbouwplastic kopen. Omdat wij als groothandel groot inkopen, kunnen wij onze prijzen laag houden waarvan u profiteert. Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment aan agrarische producten en kunt u daardoor al uw benodigdheden snel en gemakkelijk bij onze winkel bestellen. In de meeste gevallen heeft u uw artikelen binnen enkele dagen in huis, tenzij anders vermeld. Heeft u nog vragen over de soorten landbouwplastic? Dan kunt u terecht bij onze klantenservice of in onze winkel in Groningen. Voordelig landbouwplastic kopen doet u natuurlijk bij BTN de Haas!