Helaas zijn we zijn tijdelijk telefonisch niet bereikbaar Voor vragen kunt u mailen naar: info@btndehaas.nl

Vijverfolie kopen

Topkwaliteit vijverfolie vindt u online bij BTN de Haas! Wilt u een vijver, waterbassin of mestbassin aanleggen? Onze vijverfolie kan voor veel toepassingen worden gebruikt. Het is als eerste belangrijk om te bepalen wat voor soort folie u wilt gebruiken. De verschillende vijverfolies van BTN de Haas beschikken over unieke eigenschappen die geschikt zijn voor diverse doeleinden. U kunt bij ons vijverfolie kopen van verschillende materialen zoals EPDM en PVC. Ook voor andere folie voor een mooie tuin bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres. Een antiworteldoek zorgt voor een strak ingerichte bloemperk en onze boombanden houden uw jonge bomen stevig en recht. Lees meer

van 38

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

van 38

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Goedkope vijverfolie kopen

In onze online winkel kunt u goedkope vijverfolie kopen voor het aanleggen van uw vijver. EPDM vijverfolie staat bekend om zijn uitstekende eigenschappen en een lange levensduur. De folie is zeer sterk en rekbaar en eenvoudig te verwerken bij lage temperaturen. Er wordt bij EPDM geen gebruik gemaakt van weekmakers en kan daardoor wortelgroei uitstekend weren. Het heeft daardoor een levensduur tot wel 50 jaar! Goedkope vijverfolie kopen kunt u online bij ons bestellen. Omdat wij als groothandel groot inkopen, kunnen wij de prijzen laag houden. Hierdoor heeft u altijd de beste kwaliteit voor de scherpste prijs!


Vijverfolie kopen online

Bij BTN de Haas is PVC vijverfolie kopen online ook mogelijk. PVC is het meest bekende type folie en wordt veel gebruikt bij het aanleggen van vijvers. Het voordeel van dit materiaal is dat het gemakkelijk aanpast aan de vorm van de uitgegraven vijver. De folie kan eenvoudig gelijmd worden zodat u indien nodig zelf uw vijver eenvoudig kunt repareren. De levensduur van PVC ligt tussen de 10 en 20 jaar en is scherp geprijsd. Als u nog vragen hebt over vijverfolie kopen online, dan kunt u terecht bij onze gespecialiseerde klantenservice!