rekfolie

Wilt u (eventueel met een folie-dispencer) op gemakkelijke wijze rekfolie aanbrengen om zo goederen te voorzien van een beschermlaag? Met de artikelen uit ons assortiment heeft u in een handomdraai uw artikelen verzendklaar! Bij BTN de Haas kunt u transparante en zwarte rekfolie afnemen in verschillende formaten wat betreft breedte: 12,5 centimeter en 50 centimeter. De rol van 12,5 centimeter is 150 meter lang en de rol van 50 centimeter is 300 meter lang. Zo kunt u met een rol een lange tijd vooruit!

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Rekfolie per rol

In onze webwinkel bestelt u voordelig rekfolie per rol. Deze rol doet u eenvoudig in een passende dispencer en klaar bent u om bijvoorbeeld een verzending verzendklaar te maken in uw magazijn.  De dikte van de rekfolie per rol die wij aanbieden is 17 micron en 23 micron, voldoende om goederen goed te beschermen. Ook voor ander afdekmateriaal, bijvoorbeeld voor een agrarisch bedrijf of een bouwlocatie, bent u bij ons aan het juiste adres!

Rekfolie zwart

Een geliefd product uit ons assortiment is het rekfolie zwart. Een netjes verpakte pallet of verzending is immers een belangrijk visitekaartje voor uw bedrijf. Met het rekfolie zwart brengt u dit eenvoudig tot stand, zodat uw klant zijn bestelling op een nette wijze en zonder transportschade krijgt afgeleverd. Bent u op zoek naar machines & gereedschappen voor op uw (agrarisch) bedrijf? Ook deze hebben wij in ons assortiment! Heeft u vragen over het kopen van rekfolie? Vraag het gerust onze deskundige klantenservice of kom eens langs in onze vestiging in Groningen!