Spanrubbers

Wilt u voordelig de hoogste kwaliteit spanrubbers, kabelbinders, elastisch koorden, tape, zeilogen of zeilringen in huis halen? Dan bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres! In ons assortiment treft u verschillende afmetingen aan die u in kunt zetten voor het bevestigen van aanhangwagennetten, afdekzeilen, bootkleden en dekkleden. Door het inzetten van spanrubbers hoeft u zich geen zorgen te maken dat afdekmateriaal losraakt en kunt u zodoende veilig spullen transporteren of op uw erf of (agrarisch)bedrijf beschermen tegen weersinvloeden. Wanneer u een dekzeil vastzet met een elastisch product vangt dit de eerste klappen op van de wind. Dit zal de levensduur van het zeil ten goede komen. De spanrubbers van 25 centimeter uit ons assortiment zijn daarnaast ook geschikt om te gebruiken als nekkoord voor schapen.

Producten 1-12 van 19

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Spanrubbers met haak

U kunt de spanrubbers uit ons assortiment eenvoudig combineren met haken. Zo kunt u spanrubbers met haak afnemen voor een scherpe prijs. Bekijk ons assortiment aan touwhaken en bestel direct het door u gewenste artikel. Spanrubbers met haak zijn ideaal voor het langdurig vastzetten van bijvoorbeeld een afdekzeil of dekkleden gewapend. Bij ons kunt u prijsvoordeel behalen door 100 stuks spanrubbers ineens te bestellen. Heeft u minder nodig, geen probleem! Wij verkopen de spanrubbers ook per 10 stuks in de afmetingen 25 en 40 centimeter.

Spanrubbers kopen

Wilt u direct spanrubbers kopen? Dat kan eenvoudig in onze webwinkel. Bestel de gewenste hoeveelheid en afmeting en reken af. Wij leveren uw bestelling zo spoedig mogelijk af. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om langs te komen in onze vestiging in Groningen. Hier kunt u ons volledige aanbod bekijken en u laten adviseren. Spanrubbers kopen doet u bij BTN de Haas! Wilt u meer informatie over onze artikelen? Onze deskundige klantenservice met experts uit het werkveld staat voor u klaar.