Wimpel

Wanneer u een vlaggenmast in uw tuin, op uw erf, of bedrijfsterrein hebt staan, dan siert het om deze te voorzien van een wimpel op momenten dat er geen vlag hangt. Vanwege de vlaginstructie, een wet die het gebruik van een vlag omschrijft, mogen overheidsgebouwen de nationale vlag niet op ieder moment hijsen. Particulieren mogen wel op andere dagen de vlag uithangen. Wanneer u het vlagprotocol volgt, kunt u op de niet vastgestelde dagen een wimpel hijsen, om uw terrein feestelijke uitstraling te geven. Bij BTN de Haas vindt u oranje en Groningse wimpels!

Lees meer

van 4

Foto-tabel  Lijst 

van 4

Foto-tabel  Lijst 

Oranje wimpel

Voor een uitgebreid oranje wimpel aanbod, bent u in onze webwinkel aan het juiste adres! Wij verkopen wimpels van diverse afmetingen, zodat u eenvoudig het exemplaar kunt kiezen die het beste bij uw situatie past. Een oranje wimpel is een mooie aanvulling op de vlaggenmast op dagen dat er geen vlag hangt. Daarnaast kunt u de wimpel ook combineren met de Nederlandse of andersoortige vlag. De oranje wimpel uit ons assortiment is voorzien van een kwastje aan het eind. Dit zorgt voor een luxe uitstraling.

 

Wimpel kopen

Een hoge kwaliteit Groningse of Nederlandse vlag en wimpel kopen doet u online bij BTN de Haas. Per artikel vindt u een uitgebreide omschrijving, zodat u gemakkelijk de juiste keuze maakt. Voor extra informatie over een wimpel kopen of over onze andere producten, kunt u telefonisch, per mail of in de winkel terecht bij onze experts. Omdat onze medewerkers uit het werkveld komen, kunnen ze u deskundig op weg helpen. Dankzij ons uitgebreide assortiment, vindt u hier naast vlaggen en masten alle benodigdheden voor uw tuin & erf. Zo bestelt u eenvoudig en snel alles wat u nodig hebt bij BTN de Haas, en voor de scherpste prijzen!