Afdeknet

Wilt u dat spullen, zoals uw vijver of zandbak, beschermd blijven tegen vogels of bladeren of zoekt u afdeknet voor uw aanhanger of steiger? Bij BTN de Haas kunt u precies het net vinden om uw spullen goed af te dekken! Bekijk onze afdeknetten en bestel voordelig het door u gewenste exemplaar. Een afdeknet uit ons assortiment is stevig en gaat daardoor lange tijd mee. Met ons aanbod steigernetten voorkomt u dat er troep op uw steiger waait en dat er gevaarlijke situaties ontstaan voor omstanders door vallende (puin)resten. Bekijk ons volledige aanbod op uw gemak online! Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Afdeknet aanhanger

Wettelijk gezien is het een vereiste dat spullen op een aanhanger worden afgedekt met een afdeknet. Een afdeknet aanhanger vindt u in verschillende varianten en kleuren bij ons in de webwinkel. Of u nu een fijnmazig afdeknet aanhanger zoekt, of een net met ruimere mazen, bij ons treft u deze in verschillende afmetingen (140 x 250 cm tot en met 250 x 400 cm) aan. Zo zit er altijd het afdeknet tussen die bij uw aanhangwagen en vervoersuitdaging past! Onze aanhangernetten van zijn van hoge kwaliteit, zo kunt u ze keer op keer gebruiken!


Afdeknet zandbak

Wilt u voorkomen dat er bladeren of ander vuil in uw zandbak waaien? Dan is een afdeknet zandbak een uitstekende keuze. Door deze over uw zandbak te spannen, kan er wanneer het seizoen er weer geschikt voor is volop in gespeeld worden. Een afdeknet zandbak zorgt ervoor dat ongewenste invloeden buiten de zandbak blijven en zo heerlijk schoon blijft. Dit is een ideale toepassing en uw kroost zal er blij mee zijn! Zoekt u een ander artikel, bekijk dan een ons volledige assortiment afdekmateriaal.


Afdeknet vijver

Bij ons kunt voordelig een afdeknet vijver afnemen, wij hebben deze in verschillende afmetingen voor u op voorraad. Wilt u advies bij het kopen van een dergelijk net? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice, wij staan u graag bij met advies! U kunt een afdeknet vijver uiteraard ook bij ons in de winkel in Groningen kopen. Wij verwelkomen u hier graag! Met ons advies weet u zeker dat u een goede aankoop doet.