Afdekzeil aanhanger

Gaat u een losse lading vervoeren met uw aanhanger? Met het aanhanger afdekzeil zorgt u ervoor dat uw materialen op hun plek blijven. Met een afdekzeil bent u ook niet langer meer afhankelijk van het weer, door de waterdichtheid van het zeil kunt u uw lading zonder schade door elke weersomstandigheid vervoeren. Daarnaast bent u per wet verplicht om uw lading veilig te vervoeren. De kleden zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, oranje, groen en blauw en de afmetingen variëren van 2x3 tot en met 10x20 meter. De dikte van het kleed bepaalt de sterkte en de kenmerken. Zo is het kleed van 100 gram niet geheel waterdicht en geschikt voor een eenvoudige afdekking. De 150 gram variant is daarentegen wel geheel waterdicht en daarvoor dus een betere optie voor het vervoeren van een lading. De zwaarste variant van 250 gram heeft de langste levensduur en is daarmee de meest duurzame optie. Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

van 93

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

van 93

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Afdekzeil aanhanger PVC

Veiligheid staat voorop wanneer u een lading vervoert, gebruik daarom het afdekzeil aanhanger PVC van BTN de Haas. Het zeil kenmerkt zich door zijn zeer sterke en duurzame kwaliteit, en is uiterst geschikt voor het afdekken van containers of kippers. Door het gebruikte PVC is het doek 100% waterdicht en UV-bestendig. Het is verkrijgbaar in de kleuren wit, oranje, blauw en groen en de afmetingen 3,5x5 tot en met 10x12 meter. Alle doeken hebben dezelfde dikte van 570 gram per vierkante meter. De doeken zijn om de meter voorzien van aluminium ringen wat ervoor zorgt dat de doeken makkelijk te bevestigen zijn met bijvoorbeeld kabelbandjes.

 

Afdekzeil aanhanger kopen

BTN de Haas is de specialist wanneer u afdekzeil aanhanger wilt kopen! Wij beschikken over vakkundig personeel die u te allen tijde advies kunnen geven over onze producten. Verder kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan artikelen die scherp geprijsd zijn. Zo heeft u de keuze uit verschillende kleuren, diktes en afmetingen afdekzeil. Wanneer u vragen heeft over één van onze producten kunt u onze klantenservice bellen voor vakkundig advies. Verder kunt u ook altijd langskomen in onze fysieke winkel in Groningen voor een persoonlijk gesprek met één van onze medewerkers.