Afdekzeilen

Wilt uw waardevolle spullen beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf? Dan zijn afdekzeilen een uitstekende aankoop! Of u nu uw boot, auto, tuinset of andere spullen wilt beschermen, met de multifunctionele zeilen van BTN de Haas krijgt u het eenvoudig voor elkaar. Bij ons kunt u deze in verschillende kleuren en afmetingen afnemen. U kunt kiezen uit blauwe, oranje, groene of witte afdekzeilen die u precies op maat kunt bestellen. De verschillende diktes; onder andere licht (100 gram/m2), middelzwaar (150 gram/m2) en zwaar (250 gram/m2) zorgen ervoor dat u altijd een geschikt zeil kunt vinden in onze webwinkel. U kunt de afdekzeilen eenvoudig vastzetten met onze afdekmateriaal accessoires. Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

van 100

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

van 100

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Afdekzeilen zwembad

Of u nu een groot of een klein zwembad heeft, met ons assortiment afdekzeilen voor een zwembad kunt u een geschikt exemplaar afnemen! Zo voorkomt u dat er vuil, zoals bladeren en takken, in uw zwembad vallen en hierdoor onnodig onderhoudswerk. Bekijk op uw gemak ons volledige aanbod afdekzeilen voor een zwembad en maak de voor u meest geschikte keuze. Doordat de zeilen om de meter voorzien zijn van een ijzeren ring zijn deze eenvoudig te bevestigen en blijven deze goed zitten, ook onder slechte weersomstandigheden! Voor de bevestiging van het zeil kunt u bijvoorbeeld onze tyraps gebruiken.

 

Afdekzeilen boot

Wilt u uw vaartuig stallen in een overdekte berging of buiten, met de afdekzielen voor een boot uit ons assortiment is het beide mogelijk. Voor een stalling in een overdekte berging raden wij u aan een licht afdekzeil af te nemen. Zo is deze beschermd tegen spatwater en eventuele onbedoelde beschadigingen door verplaatsing of werkzaamheden in de stalling. Wanneer u uw boot buiten stalt, raden wij aan de meest zware variant afdekzeil af te nemen. Deze biedt optimale bescherming, een lange levensduur en deze is UV-bestendig. U kunt bij ons varianten afnemen vanaf 2 x 3 meter tot 15 x 20 meter. Zo vindt u zeker een geschikt afdekzeil voor uw boot!   

 

Afdekzeilen wit

Stijlvolle zeilen die u bij ons aantreft zijn de afdekzeilen wit. Deze kunt u bij ons in verschillende soorten en maten afnemen, desgewenst gewapend of brandvertragend. Heeft u vragen over de aankoop van afdekzeilen? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice of kom langs in onze vestiging in Groningen. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Dát is de service van BTN de Haas! Naast witte afdekzeilen hebben wij een uitgebreid assortiment artikelen, bekijk op uw gemak ons volledige aanbod.