Afrastering

Afrastering & Weideartikelen

Onmisbaar in de zorg voor uw land en vee is een goede afrastering. Wij hebben in onze webwinkel alle materialen om een professionele en zeer degelijke omheining te bouwen. In ons complete aanbod vindt u zowel elektrische als niet-elektrische afrastering voor uw land. Zo bieden we u duurzame schrikdraadapparaten die u eenvoudig kunt aansluiten op het stroomnet. Is er geen stopcontact in de buurt? Dat is geen probleem, wij leveren ook een schrikdraadapparaat op accu, batterij of zonne-energie. Verder hebben we allerlei soorten schrikdraad, schrikkoorden en schriklinten dat u eenvoudig combineert met de houten of kunststof palen uit ons assortiment. Veel van deze producten zijn van Gallagher, een topmerk dat staat voor robuuste kwaliteit.

Gaat u zelf een afrastering plaatsen? Bekijk dan ons handige stappenplan!

Producten 1-12 van 591

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Afrastering gaas

BTN de Haas biedt u een afrastering van gaas voor kippen, schapen en voor uw tuin. Het kippen- en schapengaas is verzinkt en daardoor beschermd tegen roest. Het vlechtwerk heeft dubbele draden ter versteviging en is bestand tegen grote trekkrachten. Deze afrastering van gaas is beschikbaar in verschillende lengtes en hoogtes. Naast kippen- en schapengaas hebben we tuingaas voor een strakke en nette afscheiding in uw tuin. Dit gaas heeft een natuurlijke groene kleur en past daardoor goed binnen uw tuin. Het tuingaas heeft rechthoekige mazen, gemaakt van verzinkte draden met een geplastificeerde laag. Dit zorgt voor een lange levensduur en een dubbele bescherming tegen roest. Gebruik krammen om gaas eenvoudig te bevestigen aan palen of aan de grond. We hebben een universele tang waarmee u krammen in de grond of een paal slaat, eruit haalt, maar ook draad doorknipt.

Afrastering weide

Voor een groter perceel is afrastering voor een weide uitermate geschikt. Maak uw keuze uit ons ruime assortiment schrikdraden, schriklinten en schrikkoorden. Schrikdraden zijn een goede optie voor koeien en schapen. Schriklinten en schrikkoorden worden voornamelijk voor paarden gebruikt. Deze zijn beter zichtbaar en dat is veiliger voor de dieren. Verbind deze geleiders met speciale verbinders aan weidepalen. Let bij schrikdraden op de weerstand; hoe lager de weerstand, hoe sterker de schok en hoe langer je de afrastering in de weide kunt maken. Om de stroom na aanraking weer terug te brengen naar het schrikdraadapparaat is een aardpen belangrijk.

Afrastering draad

Het voordeel van afrastering met draad is dat deze mobiel is en in de winter naar binnen gehaald kan worden. In ons assortiment vindt u verschillende haspels om het draad in op te rollen en handig op te bergen. Bij BTN de Haas bieden we u afrastering met draad dat geschikt is voor allerlei dieren en natuurgebieden. Verzinkt staaldraad wordt bijvoorbeeld gebruikt door Staatsbosbeheer en andere instanties. Als u een perceel langs een openbare weg afrastert met schrikdraad, dient er om de 50 meter een waarschuwingsbord te hangen. Bestel uw afrastering bij BTN de Haas, wij geven u graag deskundig advies over de omheining die het beste bij uw land en dieren past.