Door verwachte drukte is de levertijd 5 werkdagen Lees hier de aangepaste maatregelen in het kader van het CORONA-virus

Afrastering weide

Met de materialen en hulpmiddelen van BTN de Haas maakt u eenvoudig een afrastering van uw weide. Wij hebben een gespecialiseerd assortiment gaas en netten, weidepalen, geleiders, en hekwerken. Ook voor het voeren van uw dieren vindt u bij ons ruifen en voerbakken in verschillende maten.

Wilt u voorkomen dat uw vee, schapen, koeien of paarden, uw omheinde stuk land verlaat, dan is een afrastering van uw weide met schrikdraad een goede optie. Dieren krijgen een lichte schok die afschrikt en voorkomt dat ze uitbreken. Voor paarden raden wij u aan om gebruik te maken van schriklint.

Onze medewerkers hebben veel ervaring met landbouw, veeteelt en bosbouw en geven u graag advies! Lees meer..

van 40

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

van 40

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Afrastering gaas

Voor vee is een afrastering met gaas een zeer goede keuze. Voor grotere dieren zoals schapen en geiten biedt ons ijzersterke schapengaas uitkomst. Dit gaas gebruikt u voor een afrastering met een hoogte van 80 of 100 cm. De hoogte van de mazen loopt naar boven geleidelijk toe, van klein aan de onderzijde tot iets groter aan de bovenzijde. Als alternatief kunt u ook kiezen voor afrastering met gaas in de vorm van een schapennet. Dit is uitermate geschikt voor oneffen terreinen.

 

Afrastering weide kopen

Wilt u uw dieren niet alleen goed beschermen, maar ook voldoende te eten geven? Dan kunt u naast een afrastering voor uw weide kopen ook ruiven en voerbakken bestellen die binnen of op de afrastering geplaatst kunnen worden. Ter afsluiting van uw afrastering voor uw weide kunt u een landhek kopen, eventueel met bijpassende ophangpen. U vindt alles wat u nodig heeft binnen ons assortiment afrastering. Wij zorgen voor een snelle levering!