Afrasteringspalen

U vindt bij BTN de Haas een ruim assortiment afrasteringspalen die kunnen worden gebruikt in de agrarische sector. Wij hebben weilandpalen van verschillende materialen, waaronder kunststof afrasteringspalenhouten weidepalen en metalen afrasterpalen. Voor hoekpalen plaatsen gebruikt houten hoekpalen weiland. Afrasteringspalen, waaronder een hoekpaal, zijn geschikt voor een permanente en/of verplaatsbare omheining.

  • Permanent: Voor een permanente omheining gebruikt u degelijke houten palen of de Line Post of Ecopalen van Gallagher.
  • Verplaatsbaar: Voor een verplaatsbare omheining gebruikt u kunststof afrasteringspalen of metalen veerstalen paaltjes.

Eén van onze vooraanstaande merken dat wij hebben is het merk Gallagher. Dit merk biedt stevige en duurzame palen die voor lange tijd meegaan. De afrasteringspalen type Vario van Gallagher beschikken over het speciale Twist & Lock systeem. Hierdoor wordt het eenvoudiger om in een handomdraai de geleiders te bevestigen. Gaat u zelf een afrastering plaatsen? Bekijk dan ons handige stappenplan voor alle tips en tricks!

Producten 1-36 van 48

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Kunststof afrasteringspalen

BTN de Haas biedt u kunststof afrasteringspalen op verschillende hoogtes. Hierdoor kunt u ze gebruiken voor verschillende dieren. Combineer de palen met schrikdraad of schriklint dat u in de winter eenvoudig kunt oprollen. In onze webwinkel vindt u ook de Ecopalen van het merk Gallagher. Deze 100% gerecyclede kunststof afrasteringspalen zijn geheel onderhoudsvrij en hebben een levensduur tot 30 jaar!

Afrasteringspalen hout

Voor een natuurlijke uitstraling van uw omheining raden wij de afrasteringspalen van hout aan. Wij hebben zowel de ronde als de vierkante variant in het assortiment. Ook bieden wij u verschillende houtsoorten als kastanje en larikshout. De afrasteringspalen van hout zijn onder vacuüm en hoge druk geïmpregneerd met creosootolie en daardoor waterafstotend. Wanneer er breuken ontstaan is de spiesvormig minimaal. Hierdoor hebben de palen een lange levensduur en zijn ze erg veilig voor uw dieren.

Afrasteringspalen kopen

De palen in ons assortiment zijn perfect voor de landbouw. Bij elk product vindt u uitgebreide informatie over de desbetreffende paal. In onze webwinkel of in onze fysieke winkel in Groningen kunt u de afrasteringspalen kopen. Wij bieden u gespecialiseerde medewerkers op het gebied van afrastering en staan klaar voor uw vragen. Wanneer u de afrasteringspalen wilt kopen in onze webwinkel, kunt u binnen enkele dagen uw bestelling in huis verwachten!