Afrasteringspalen

Wij hebben een ruim assortiment afrasteringspalen die kunnen worden gebruikt in de agrarische sector. Ook bent u voor het bevestigingsmateriaal bij BTN de Haas aan het juiste adres. In ons aanbod vindt u onder andere houten weidepalen maar ook voor kunststof afrasteringspalen kunt u bij ons terecht. Eén van onze vooraanstaande merken dat wij hebben is het merk Gallagher. Dit merk biedt stevige en duurzame palen die voor lange tijd meegaan. De afrasteringspalen type Vario van Gallagher beschikken over het speciale Twist & Lock systeem. Hierdoor wordt het eenvoudiger om in een handomdraai de geleiders te bevestigen. Lees meer

van 46

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

van 46

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Kunststof afrasteringspalen

BTN de Haas biedt u kunststof afrasteringspalen op verschillende hoogtes. Hierdoor kunt u ze gebruiken voor verschillende dieren. Combineer de palen met schrikdraad of schriklint dat u in de winter eenvoudig kunt oprollen. In onze webwinkel vindt u ook de Ecopalen van het merk Gallagher. Deze 100% gerecyclede kunststof afrasteringspalen zijn geheel onderhoudsvrij en hebben een levensduur tot 30 jaar! Wij bieden u ook afrastering voor huisdieren. De gebogen kunststof afrasteringspalen kunt u om uw vijver heen plaatsen, zo beschermt u uw vissen tegen katten en reigers.

 

Afrasteringspalen hout

Voor een natuurlijke uitstraling van uw omheining raden wij de afrasteringspalen van hout aan. Wij hebben zowel de ronde als de vierkante variant in het assortiment. Ook bieden wij u verschillende houtsoorten als kastanje en larikshout. De afrasteringspalen van hout zijn onder vacuüm en hoge druk geïmpregneerd met creosootolie en daardoor waterafstotend. Wanneer er breuken ontstaan is de spiesvormig minimaal. Hierdoor hebben de palen een lange levensduur en zijn ze erg veilig voor uw dieren.

 

Afrasteringspalen kopen

De palen in ons assortiment zijn perfect voor de landbouw. Bij elk product vindt u uitgebreide informatie over de desbetreffende paal. In onze webwinkel of in onze fysieke winkel in Groningen kunt u de afrasteringspalen kopen. Wij bieden u gespecialiseerde medewerkers op het gebied van afrastering en staan klaar voor uw vragen. Wanneer u de afrasteringspalen wilt kopen in onze webwinkel, kunt u binnen enkele dagen uw bestelling in huis verwachten!