Schriklint

Voor het samenstellen van een elektrische afrastering bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres. Zo bieden we u schriklint dat vooral wordt gebruikt bij paarden. Dit schriklint paarden bestaat uit kunststof met daarin stalen RVS draden, met of zonder koperdraden, voor de stroomgeleiding.

Door de breedte van het schriklint 40mm is het goed zichtbaar voor een paard en zal het dier minder snel geneigd zijn door de afrastering te ontsnappen. Het lint combineert u met een schrikdraadapparaat en andere accessoires, zoals poortgrepen, isolatoren en haspels. Veel van onze afrasteringsartikelen zijn van Gallagher, een topmerk dat u duurzame en robuuste producten levert die makkelijk zijn in gebruik. Gaat u zelf een afrastering plaatsen? Bekijk dan ons handige stappenplan!

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schriklint voor paarden

Mobiliteit is een groot voordeel van schriklint voor paarden. Stel dat u de grootte van het land waarop uw dieren grazen wilt aanpassen of de afrastering wilt verplaatsen of verwijderen, dan kunt u dit lint eenvoudig oprollen en hergebruiken. Als het schriklint voor paarden wordt aangeraakt gaat de stroom door het dier heen de grond in. U heeft een aardpen nodig om de elektriciteit terug te leiden naar het schrikdraadapparaat.

Bij BTN de Haas verkopen we tevens weidepalen waar u het schriklint eenvoudig aan bevestigt met behulp een lintisolator. U kunt bijvoorbeeld palen kopen die gemaakt zijn van geïmpregneerd larikshout. Online bestelt u eenvoudig een partij bruin geïmpregneerd hout, in onze winkel hebben wij groen geïmpregneerd hout op voorraad.

Schriklint 40 mm

Bij BTN de Haas bieden we u schriklint van 12,5, 20 en 40 mm breed en verschillende lengtes. Deze linten leveren wij in aardekleuren die goed passen in de natuur, zoals schriklint wit of schriklint bruin. De schriklinten hebben zwarte of oranje lijnen die opvallen ter bescherming van uw paarden. Bestel uw schriklint paarden 40mm of andere breedtes eenvoudig en snel bij BTN de Haas! We zijn dé specialist in afrastering. Kom naar onze winkel in Groningen om alle mogelijkheden te zien, wij staan voor u klaar met deskundig advies over de meest passende afrastering voor uw dieren.