Poortgreep

Voor het maken van een doorgang in een elektrische afrastering, kunt u gebruik maken van een poortgreep. Doordat de greep van kunststof is gemaakt, krijgt u geen elektrische schok. U sluit de doorgang eenvoudig af door de poortgreep te bevestigen in een anker. Het anker is verbonden aan de elektrische afrastering. Een grondkabel is hierbij handig om de stroom ondergronds te geleiden, zodat het stroomcircuit intact blijft als de afrastering open is. Verder bieden wij u een doorrijhek voor trekkers dat onder spanning kan staan. De trekker duwt het hek zelf open en het hek sluit automatisch. Dit is ideaal want u hoeft de trekker niet te verlaten. Het doorrijhek is geschikt voor een omheining met paarden en runderen. Gaat u zelf een afrastering plaatsen? Bekijk dan ons handige stappenplan voor tips en tricks!

Producten 1-36 van 38

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Poortgreep met veer

Bij BTN de Haas bieden we u verschillende soorten poortgrepen, zoals een poortgreep met veer of met een elastisch koord. Met een veer kunt u de afrastering extra spannen of wordt het eenvoudiger om de doorgang te sluiten. Verder kunt u kiezen uit verschillende kleuren en grepen speciaal voor schriklint, schrikkoord en schrikdraad. We hebben veel afrasteringsartikelen van Gallagher, een merk dat duurzame en robuuste producten maakt voor de landbouw. We leveren ook een speciale doorgangsset met meerdere draden die u eenvoudig en veilig in één keer kunt openen en sluiten. Bestel uw poortgreep met veer eenvoudig online bij BTN de Haas, wij geven u graag deskundig advies over uw aankoop. Kom naar onze winkel in Groningen om ons ruime assortiment afrasteringsartikelen te zien.

Poortgreep elastisch koord

Bij BTN de Haas leveren we u de poortgreep met een elastisch koord in een handige set met ankers. Het voordeel van een dergelijk koord is dat deze kan worden ingezet om verschillende lengtes van openingen te overbruggen. Het koord is geweven met lijnen die duidelijk zichtbaar zijn voor uw dieren, dit vergroot hun veiligheid. U bevestigt de poortgreep met een elastisch koord aan onze weidepalen voor een stevige verbinding. U kunt deze mooie larikshouten palen online in een partij bestellen, in onze winkel zijn ze per stuk verkrijgbaar. Koop uw afrastering bij BTN de Haas en wij zorgen voor een snelle levering!