LET OP!! Koningsdag 27 april 2018 gesloten                Voor 14:00 besteld volgende werkdag in huis! Franco vanaf €150,- excl.

Schrikdraad set

Bescherm uw vissen of vogels tegen andere dieren met een schrikdraad set. Bij BTN de Haas bieden we u complete afrastering sets voor uw tuin, vijver, paarden of gevogelte. Een set bestaat uit een schrikdraadapparaat, schrikdraad, palen, een aardpen, kabels en een waarschuwingsbord. Naast een schrikdraad set kunt u losse aardpennen, kabelsets en schrikdraadapparaten bij BTN de Haas kopen. Ons schrikdraadapparaat op accu is voorzien van een zonnepaneel, waarmee u uw schrikdraad set jarenlang kunt voorzien van stroom. De accu slaat de zonne-energie op en kan deze gebruiken op dagen met weinig zonlicht. Daarmee is dit niet alleen een goedkope, maar ook een duurzame optie. Lees meer

van 13

Foto-tabel  Lijst 

van 13

Foto-tabel  Lijst 

Schrikdraad set aanleggen

Bij elke afrastering set ontvangt u een duidelijke handleiding zodat u de schrikdraad set eenvoudig kunt aanleggen. Het schrikdraad beschermt tegen allerlei kleinere dieren, zoals katten, honden en reigers. Daarnaast creëert u ook een veilige omgeving voor uw paarden. Veel van onze afrastering sets zijn van Gallagher, een merk dat bekend staat om producten met een robuuste kwaliteit. De apparatuur van Gallagher wordt getest en krijgt het daarbij zwaar te verduren, maar blijft optimaal functioneren. Als u naast het aanleggen van een schrikdraad set nog op zoek bent naar andere beveiliging, neem dan een kijkje in ons ruime assortiment afrastering. BTN de Haas biedt u alles op het gebied van het veilig houden van uw dieren.

 

Schrikdraad set kopen

Kom gerust naar onze winkel in Groningen om een schrikdraad set te kopen. Wij voorzien u graag van deskundig advies over de beste bescherming van uw dieren. U kunt daarnaast ons schrikdraad eenvoudig online bestellen, wij zorgen voor een snelle levering! Wilt u graag een schrikdraad set kopen? Wij bieden u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ook voor het onderhoud en de reparatie van uw schrikdraadapparaat kunt u terecht bij BTN de Haas. In de werkplaats helpen onze monteurs u vakkundig en snel. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over het repareren van machines? Neem gerust contact op met BTN de Haas.