Breektank

U kunt de pieken in uw waterverbruik gemakkelijker opvangen als u gebruik maakt van een breektank. Om te bepalen of de opslagcapaciteit overeenkomt met het aantal koeien dat u houdt, presenteren wij bij elke breektank een rekensom. Gemiddeld genomen geldt dat er voor 100 koeien 2500 liter vereist is en voor 200 koeien het dubbele. In het brede assortiment van BTN vindt u zowel wateropslagtanks als breektanks met variërende inhoud. Onze medewerkers voorzien u graag van aanvullende informatie.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Breektank water

Op bepaalde momenten is er veel water nodig, zoals na het melken. De koeien drinken dan veel water en de melkstal moet worden schoongespoten. Door gebruik te maken van een breektank voorkomt u dat u te weinig water heeft of dat de waterdruk wegvalt. Als u leidingwater vanuit een voorkoeler naar de weidedrinkbak van uw vee wil aanvoeren, zult u een breektank voor uw water van een ruime buffer moeten voorzien. Dankzij de ingebouwde vlotter en rechthoekige overloop in de breektank wordt het overtollige water gericht afgevoerd, zodat de tank niet vervuild kan raken.

Breektank waterleiding

Als u kiest voor een breektank die u op de waterleiding kunt aansluiten, weet u bij BTN de Haas zeker dat u goed zit. Met onze tanks kunt u ruimschoots aan de wettelijke eisen voldoen. Een Suevia breektank past probleemloos op uw waterleiding. Dit is een echt topmerk op het gebied van drinkwater voorzieningen. Wilt u een waterpomp kopen? Kies dan voor een Suevia pompset, waarmee u altijd uw water onder de juiste druk kunt verpompen!