Waterpomp kopen

Professionele apparatuur voor een goede waterhuishouding vindt u bij BTN de Haas. In onze winkel kunt u altijd een passende waterpomp kopen. Met onze dompelpompen houdt u overtollig water buiten de deur. Een hydrofoor pomp houdt voor u het water op de juiste druk voor het vullen van drinkbakken in de stal. Om uw vee van voldoende drinkwater te voorzien, kunt u een warmwaterunit of een weide waterpomp kopen. Bij ons vindt u echte topmerken als Marina en Suevia.

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Weide waterpomp kopen

Wilt u buiten gebruik kunnen maken van een drinkwaterbron voor uw dieren? Dan is een weide waterpomp kopen een perfecte oplossing. Deze pomp kan ook worden gebruikt wanneer er geen bron of wateraanleiding in de buurt is, maar wel een sloot! De modern uitgevoerde pomp beschikt over een beschermlaag van emaille en is daardoor bestand tegen alle weersomstandigheden. U kunt de pomp stevig vast zetten door de vier poten met gaatjes. Bij BTN de Haas kunt u voor een messcherpe prijs-kwaliteitsverhouding een weide waterpomp kopen die lang meegaat en het drinkwater op peil houdt.

Hydrofoor waterpomp kopen

Als uw wateraansluiting zich op enige afstand van de waterbron bevindt, is een hydrofoor waterpomp kopen een goed idee. Marina is een van onze topmerken op het gebied van watervoorziening. Het voordeel om van dit merk een hydrofoor waterpomp te kopen is de pompcapaciteit van wel 60 liter per minuut. Daarmee kunt u een waterdruk vasthouden van 2,8 bar of 3,2 bar! Wilt u een extra buffer aanleggen voor wanneer uw waterverbruik? Dan kunt u bij BTN de Haas ook een breektank met ruime opslagcapaciteit bestellen.

Dompel waterpomp kopen

U kunt het waterpeil in een vijver, put of andere waterpomp eenvoudig op peil houden door een dompel waterpomp te kopen. De pomp kan eenvoudig in het omringende water worden geplaatst, waarna dit direct verpompt kan worden. Alleen voor de afvoer van het overtollige water heeft u nog een waterslang nodig. Bij BTN de Haas kunt u een dompel waterpomp kopen met de pompcapaciteit die u nodig heeft. Wij zorgen voor een snelle levering!