Waterslang

Als u goed voor uw land, tuin of dieren wilt zorgen is een geschikte waterhuishouding essentiel. Bij BTN de Haas kunt u zeer eenvoudig de waterslang bestellen die u nodig heeft. Naast tuinslangen hebben wij een ruim assortiment spiraalslangen, weidepompslangen en waterslang toebehoren, zoals een slangenwagen of zelfs een complete warmwatercirculatieunit. Onze medewerkers met een ruime ervaring in landbouw en veeteelt voorzien u graag van deskundig advies.

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waterslanghaspel

Een flexibel inzetbare waterslanghaspel is praktisch in gebruik. Daarom vindt u bij BTN de Haas stevige slangenwagens waar u eenvoudig een slang omheen kunt rollen. Wilt u bij het oprollen flink wat volume besparen? Dan is een waterslang die plat oprolbaar is wellicht iets voor u. Deze is verkrijgbaar met een maximale diameter van 32, 40 of 52 mm. Met een waterslanghaspel bergt u uw tuinslang eenvoudig op en neemt u deze overal mee naartoe. In onze winkel vindt u alle aansluitbenodigdheden die u nodig heeft.

Waterslang klem

Als u gebruik maakt van een waterslang klem kan een tuinslang zonder moeite lekvrij worden aangesloten. Onze waterslangen zijn breed inzetbaar, bijvoorbeeld om water vanuit een waterbron naar uw dieren te transporteren. Als u wateroverlast in een kelder, put of andere ruimte wilt tegengaan vindt u in het assortiment van BTN de Haas verschillende waterpompen. U kunt uw waterslang met een klem eenvoudig koppelen aan bijvoorbeeld een dompelpomp, waarmee u het waterniveau kunt bewaken.

Waterslang kopen

Het complete aanbod van BTN de Haas maakt een waterslang kopen eenvoudig. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van uw bestelling en een dito levering. In ons ruime assortiment vindt u alles op het gebied van een goede watervoorziening. Naast een waterslang kopen kunt u met hetzelfde gemak waterbakken, drinkbakken en ander toebehoren aanschaffen. In onze winkel vindt u scherpe prijzen en een hoge kwaliteit waarmee u als bedrijf verder kunt!