Door verwachte drukte is de levertijd 5 werkdagen Lees hier de aangepaste maatregelen in het kader van het CORONA-virus

Afschermdoek

Wilt u een (bouw)terrein afschermen? Met een afschermdoek uit het assortiment van BTN de Haas zorgt u ervoor dat het terrein wordt afgeschermd voor het zicht van buitenaf en biedt tevens bescherming tegen weersinvloeden en bouwvuil. Wij bieden een afschermdoek in verschillende kleuren aan. Alle doeken zijn eenvoudig aan een bouwhek of dranghek te bevestigen met aluminium ringen die om de halve meter geplaatst zijn. Ook voor afdekzeilen en overig afdekmateriaal bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk op uw gemak ons gehele assortiment. Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Afschermdoek zwart

Een veel gebruikt scherm is het afschermdoek zwart. Deze is voordelig in verschillende uitvoeringen te verkrijgen in onze webwinkel. Of u nu een normaal, een gaasdoek of een brandvertragende variant zoekt, wij hebben deze voor u op voorraad. Zo kunt u met een afschermdoek zwart in een handomdraai uw (bouw)locatie klaar maken voor gebruik. U en uw medewerkers zullen hier optimaal van profiteren!

 

Afschermdoek groen

Ideaal om aan mobiele bouwhekken of hekwerken te monteren is het afschermdoek groen. Dit doek heeft iedere 50 centimeter aluminium ringen om het doek mee aan het hek te bevestigen. De stijlvolle kleur maakt dat uw (werk)locatie een nette uitstraling krijgt. Met een afschermdoek groen maakt u de werkomstandigheden net een stukje prettiger. Heeft u vragen over dit afschermdoek, of wilt u advies? Neem gerust contact op met onze deskundige klantenservice of kom langs in onze vestiging in Groningen!