Door verwachte drukte is de levertijd 5 werkdagen Lees hier de aangepaste maatregelen in het kader van het CORONA-virus

Agriparts en Maaikorven

Wanneer u onderdelen voor uw tractor, landbouwmachine of aanhanger zoekt, dan vindt u deze bij BTN de Haas voordelig en van topkwaliteit. Wij leveren agriparts en maaikorven voor scherpe prijzen aan agrariërs in heel (Noord) Nederland. Met de artikelen die wij voor u op voorraad hebben kunt u zorgeloos uw voertuigen en akker in een uitstekende staat houden. Zo zijn wij al sinds vele decennia dé partner voor de agrarische sector in Noord Nederland. Bekijk ons aanbod agriparts en maaikorven in onze winkel in Groningen en laat u adviseren door onze deskundige medewerkers. Weet u precies wat u nodig heeft? Bekijk dan het aanbod online en maak de juiste keuze.

Lees meer

van 247

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

van 247

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Agriparts scherp geprijsd in vele soorten

Als agrariër heeft u zo nu en dan nieuwe onderdelen nodig om uw werk te kunnen blijven uitvoeren. Bij ons vindt u agriparts scherp geprijsd in vele soorten voor een gunstige prijs en van hoge kwaliteit. Voor het goed laten functioneren van uw landbouwvoertuigen is het smeren met smeermiddelen op zijn tijd noodzakelijk. Soms moet u hiervoor ook uw aftakassen vervangen, deze hebben wij ook voor u in ons assortiment.

 

Maaikorven en toebehoren op maat

Al ruim 30 jaar levert BTN de Haas maaikorven door heel Nederland. De maaikorven uit ons assortiment worden door onszelf geassembleerd. Zo kunnen wij u een maaikorven en toebehoren op maat leveren. Iedere maaikorf van BTN de Haas is zo een uniek product die perfect op uw werksituatie is toebereid. Onze maaikorven onderscheiden zich door:

  • Kwalitatief hoogwaardige onderdelen
  • Lange levensduur
  • 24 uurs levering van onderdelen

Daarnaast bent u ook voor maaikorf onderdelen bij ons aan het juiste adres.