Grasland- & voedertechniek

Voor het onderhoud van uw kuilvoersnijder is het verstandig om de spitse tand bij slijtage te vervangen. De vervangingsonderdelen vindt u voordelig online bij BTN de Haas. Wij bieden spitse tanden en lepel tanden in diverse afmetingen voor uw kuilvoersnijder. Per product staat omschreven bij welk merk werktuig de tand past. Zo treft u hier tanden voor onder andere merken als de:

  • Lely
  • Schäffer
  • Baas/Trima
  • Weidemann

Met behulp van een bijgeleverde conische moer bevestigt u uw vervangingsonderdeel stevig aan de kuilvoersnijder. Heeft u een lepel tand nodig? Ook daarvoor kunt u terecht bij ons. Deze zijn beschikbaar in de maten 1400 mm en 1100 mm. Aan de hand van de productafbeelding kunt u uw oude spitse tand of lepel tand vergelijken. Zo weet u zeker dat u de juiste hebt!

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Spitse tand kopen

Hoge kwaliteit spitse tand kopen doet u online bij BTN de Haas, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel in Groningen. Hier staan onze specialisten klaar om u te helpen bij alles vragen op het gebied van agrarische producten. Bekijk ook ons smeermiddelen aanbod waarmee u uw machines en onderdelen een duurzame onderhoudsbeurt geeft. Wilt u alvast advies alvorens u naar de winkel komt of online een bestelling plaatst? Neem gerust telefonisch contact op via 050 – 5414311