Schuddertanden

Wanneer u geregeld gebruik maakt van een schudder om uw pas gemaaide gras sneller te laten drogen, zijn de schuddertanden aan slijtage onderhevig. En daarnaast kunnen ze los- en kwijtraken. Bij BTN de haas vindt u vervangende tanden voor diverse merken schudders, zodat u gemakkelijk de juiste bijpassende tanden kunt vinden. Bij elk product staat een omschrijving voor welke (type) schudder deze geschikt is en of de rechts of links bevestigd moeten worden. De maten van de tanden staan er in verschillende aanzichten bij, zodat u zeker weet dat u de juiste kiest. Weet u niet zeker welke schuddertanden geschikt zijn voor uw machine? Neem dan contact op met onze gespecialiseerde medewerkers, zij staan voor u klaar voor al uw vragen. Lees meer

van 18

Foto-tabel  Lijst 

van 18

Foto-tabel  Lijst 

Schuddertanden Lely

Heeft u een Lely schudder? Dan hebben wij de bijpassende schuddertanden Lely voor u! De tanden zorgen dankzij hun brede werkbereik voor de grootste gewasverspreiding. De tand bestaat uit twee haken, een korte en een lange. De korte tand heeft grip op droog gewas en de lange tand op nat gras, dat lager ligt. Hierdoor wordt het gras optimaal geschud. De haakvorm zorgt bovendien voor een goede en eenvoudige opname van het gewas. Deze tanden kunnen onder elke omstandigheid een enorme hoeveelheid gewas verwerken. Het droge-stofgehalte kunt u met de  schuddertanden Lely op het ideale moment regelen.

 

Schuddertanden Kuhn

Als u een Kuhn schudder hebt om uw gewas te drogen, heeft u schuddertanden Kuhn nodig wanneer u deze moet vervangen. U vindt deze voordelig bij BTN de Haas. Per product staat duidelijk omschreven wat de maten van alle aanzichten zijn en of het geschikt is voor bevestiging links of rechts op de schudder. In ons assortiment vindt u nog veel meer vervangingsonderdelen voor uw landbouwwerktuigen. Bekijk hiervoor ook ons cyclomaaier, hark en opraapwagen assortiment, zodat u al uw versleten onderdelen in 1 keer kunt vervangen met nieuwe artikelen. Bestel uw schuddertanden Kuhn online bij BTN en profiteer van scherpe prijzen!