Door verwachte drukte is de levertijd 5 werkdagen Lees hier de aangepaste maatregelen in het kader van het CORONA-virus

Airpress dealer

Bent u op zoek naar een betrouwbare Airpress dealer? Dan bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres. Naast een zeer ruim en vernieuwd assortiment compressoren hebben wij gespecialiseerde medewerkers om u te helpen. Dankzij jarenlange ervaring kunnen zij u uitstekend adviseren bij de aankoop van de juiste compressor voor uw situatie.

Bent u op zoek naar een compressor, maar weet u niet goed welke type geschikt is? Bekijk dan de speciale informatiepagina: Welke compressor is geschikt voor u?
BTN de Haas is al jarenlang Airpress dealer. De compressoren van Airpress zijn solide, betrouwbaar en van uitstekende kwaliteit. Lees meer

van 180

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

van 180

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Airpress dealer Groningen

BTN de Haas bevindt zich als Airpress dealer in Groningen, maar levert door heel Nederland. U kunt compressoren en andere onderdelen online bestellen of kopen in onze winkel. We staan voor u klaar met deskundig advies over de verschillende machines en gereedschappen. Ook voor onderhoud en reparatie kunt u bij BTN de Haas terecht. Neem daarvoor contact op met dé Airpress dealer in Groningen: BTN de Haas.

 

Airpress dealer winkel

U bent van harte welkom bij onze Airpress dealer winkel in Groningen. Onze specialisten staan voor u klaar met deskundig advies over de verschillende compressoren. In de Airpress dealer winkel staan een ruim aantal showmodellen voor u opgesteld, zodat u een duidelijk en compleet beeld krijgt. Een professionele compressor koopt u bij BTN de Haas!

Airpress dealer online

Bent u op zoek naar een Airpress dealer online? Dan zit u goed bij BTN de Haas! In onze webshop staan alle compressoren, luchtgereedschap en koppelingen duidelijk omschreven. Zo kunt u eenvoudige bij uw Airpress dealer online bestellen voor een scherpe prijs. Heeft u toch nog vragen? Neem dan telefonisch contact op met één van onze gespecialiseerde medewerkers.