Bassinfolie

Wilt u graag een bassin, vijver of een ander gebied waterdicht maken? Gebruik dan het bassinfolie, te verkrijgen in verschillende diktes en lengtes. Het folie zorgt ervoor dat stoffen niet weg kunnen sijpelen of naar boven kunnen komen. Het doek is voor verschillende doelen te gebruiken en is ook ideaal voor in de landbouw en veeteelt. Bij BTN de Haas vindt u verschillende soorten bassinfolie zoals: 4EverFlex-, PE/ECO-, EPDM en PVC-doeken. Het 4EverFlex is een extra soepel en elastisch folie dat een levensduur van ruim 25 jaar heeft. Het PVC doek is makkelijk om te lijmen en wordt aangeboden tegen scherpe prijzen. Er zijn verschillende diktes beschikbaar van 0,15 tot en met 1,0 millimeter dikte. De doeken variëren in lengte van 2x25 tot en met 400x14 meter, maar u kunt ook doeken op maat bestellen! Lees meer

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Bassinfolie EPDM

Voor het aanleggen van een vijver gebruikt u het bassinfolie EPDM, verkrijgbaar in verschillende afmetingen bij BTN de Haas! Deze folie wordt gekenmerkt door zijn elastische vermogen en lange levensduur tot wel 25 jaar. Verder is het folie UV-bestendig en kan het gebruikt worden bij temperaturen van 40 tot 100+ graden Celsius! De diktes variëren tussen de 0,7 en 1 millimeter, en de lengtes variëren tussen de 3x25 en 15x25 meter. Natuurlijk is het ook mogelijk om het bassinfolie EPDM op maat te bestellen bij BTN de Haas! Bent u op zoek naar een middenweg tussen PVC en EPDM? Bekijk dan ook ons 4EverFlex vijverfolie te zien in ons volledige vijverfolie assortiment!

 

Bassinfolie PVC

Bent u op zoek naar een doek dat zich gemakkelijk aan de vorm van uw vijver of bassin aanpast? Met het bassinfolie PVC regelt u dit voordelig en effectief! Het folie bevat geen regeneraat en cadcium, wat ervoor zorgt dat het bestendig is tegen vouwen en verrotting. Door het gebruikte polyvinylchloride heeft het een soepele structuur en zal het zich gemakkelijk aan de vorm van uw vijver of bassin aanpassen. Het bassinfolie PVC is een voordelige oplossing om uw vijver te voorzien van een goede vijverbodem met een gemiddelde levensduur van 10 jaar. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om het folie te verlijmen, waardoor reparaties aan uw vijver of bassin gemakkelijk uit te voeren zijn! Voor het graven van een vijver gebruikt u een schep van BTN de Haas, te zien in ons scheppen en spades assortiment!

 

Bassinfolie kopen

Voor verschillende doeleinden kunt u bij BTN de Haas bassinfolie kopen! In ons assortiment vindt u landbouw- en vijverfolie vervaardigd uit verschillende materialen zoals: PVC, PE en EPDM. Als u deskundig advies nodig heeft, kunt u uw vragen altijd stellen aan de klantenservice, of u kunt langskomen bij de vestiging van BTN de Haas waar vakkundig personeel u te woord zal staan. Wanneer u een product bestelt, zal dit doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen bij u aan huis gebracht worden, m.u.v. lange producten. Bij BTN de Haas vindt u echte kwaliteitsproducten variërend van tuingereedschap tot en met werkkleding. Wilt u graag bassinfolie kopen? Bij BTN de Haas vindt u verschillende gemakkelijke betaalmethoden!