Boerderij

Alles voor op en om de boerderij

Wanneer u werkzaam bent in de agrarische sector, wordt er veel van u verwacht. Als boer bent u dagelijks in de weer om producten van de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. Of u nu in melkveehouderij of in de landbouw en tuinbouw zit, om uw werk goed uit te voeren zijn alleen de beste artikelen goed genoeg. Bij BTN de Haas vindt u deze artikelen.  Wij zijn dé specialist op het gebied van agrarische benodigdheden en toebehoren. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan artikelen voor de boerderij, van gereedschap en machines tot voer- en drinkbakken en nog veel meer. 

Of u nu melkveehouder, akkerbouwer, varkenshouder of werkzaam bent in de bouw & industrie, bij ons vindt u de juiste artikelen voor uw specifieke werkzaamheden.

  • Voor melkveehouders hebben wij bijvoorbeeld een breed aanbod aan stal-benodigdheden, inrichting en reiniging en voer- en drinkbakken voor koeien en kalveren.
  • Akkerbouwers kunnen bij ons terecht voor machines, gereedschappen afdekmaterialen en werkkleding.
  • Varkenshouders vinden bij ons alles op het gebied van stalbenodigdheden en hygiëne.
  • En in onze categorie bouw & industrie vindt u gereedschap en machines die onmisbaar zijn op de boerderij.

Bij BTN de Haas kunt u rekenen op kwaliteit en deskundig advies. Wij werken alleen met gerenommeerde merken die hun sporen hebben verdiend in de agrarische sector. Daarnaast beschikken onze medewerkers over uitgebreide kennis en ervaring, waardoor zij u optimaal kunnen adviseren bij uw aankopen.

Bestel eenvoudig en snel online bij BTN de Haas en profiteer van onze snelle levering. Of bezoek onze winkel in Groningen, waar u ons assortiment in het echt kunt zien en waar onze medewerkers u graag van dienst zijn. Wij heten u van harte welkom bij BTN de Haas, uw specialist in artikelen voor de boerderij!