Komt u naar de Boerenkoopdag bij BTN de Haas te Groningen?

BTN de Haast organiseert speciaal voor haar vaste klanten op donderdag 26 oktober 2017 een Boerenkoopdag! U mag hierbij zeker niet ontbreken, daarom nodigen wij u graag uit! Tijdens deze speciale Boerenkoopdag kunt u profiteren van diverse acties en ontvang u een gratis speciekuip bij inlevering van de Boerenkoopdag-kaart die u als vaste klant via de post ontvangen hebt.

 

U bent van harte welkom op donderdag 26 oktober van 08.00 tot 21.00 uur!

Boerenkoopdag 26 oktober 2017

 

Van welke acties kunt u deze dag profiteren?

  • Bij inlevering van de Boerenkoopdag-kaart ontvangt u een GRATIS speciekuip t.w.v. € 6,58.
  • Diverse scherpe acties, die alleen geldig zijn op deze dag, OP=OP!
  • U kunt genieten van een heerlijke echte ‘Groningse’ gehaktbal!
  • U ontvangt een tegoedbon van 10% van uw aankoopbedrag. 

Hoe werkt de tegoedbon?

De aankopen die u tijdens de Boerenkoopdag in de winkel doet, ontvangt u een tegoedbon van 10% van uw aankoopbedrag. Deze kunt u bij uw volgende bezoek inleveren.
Hoe werkt het? Stel u koopt tijdens de Boerenkoopdag voor €421,00 (incl. BTW) dan ontvangt u van ons een tegoedbon van € 42,10 (incl. BTW) voor een volgende aankoop. M.u.v. actie artikelen. Inleveren mogelijk tot 1 februari 2018.

 

Scherpe aanbiedingen OP=OP!

Tijdens de Boerenkoopdag zijn er een 20-tal artikelen zeer scherp geprijsd. Deze prijzen zijn alleen geldig op 26 oktober 2017. Zo hebben wij o.a. de Denver klomp van Gevavi met gesloten hak, de Dunlop laars Purofort+ S5, Aspen en een Achterlicht set met magneet 12 meter voor u geselecteerd. Wilt u weten wat we nog meer voor u in de aanbieding hebben? Let dan goed op uw brievenbus en vergeet niet om uw kaart mee te nemen naar de winkel!


We zien u graag donderdag 26 oktober!

 

Kaart niet ontvangen?

Maak u dan geen zorgen want print hier uw Boerenkoopdag kaart en profiteer ook van alle voordelen.

Lever de uitgeprinte kaart volledig ingevuld in en ontvang een gratis speciekuip, een gratis gehaktbal vele actieprijzen en een tegoedbon van 10% op uw aankoopbedrag. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.