Airlife trampoline beschermranden

 
Trampoline beschermranden kopen? Dan bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres!
 

Waarom een trampoline beschermrand?
Om goed en hoog te kunnen springen wordt er gebruik gemaakt van springveren. Dankzij de veren ontstaat er ruimte tussen het frame van de trampoline en de springmat. Wanneer deze ruimte niet afgedekt wordt, kan de gebruiker met voeten en benen tussen de springveren komen. Het is dus van belang dat deze ruimte tussen de springmat en het frame goed afgedekt wordt, zodat contact met de veren tijdens het springen onmogelijk is!

Welke beschermrand moet ik kiezen?
Wanneer u een keuze maakt welke beschermrand het beste bij uw situatie past, is het van belang dat u voor uzelf duidelijk heeft wat voor u belangrijker is: vindt u een goedkope beschermrand belangrijk of vindt u het belangrijk dat er geen ongelukken gebeuren waarbij eventuele ernstige blessures opgelopen kunnen worden?

 

Beschermrand 305cm  P-22 Zware kwalitiet  P-35 Extra zware kwaliteit  P-45 Super zware kwaliteit
Levensduur  2 tot 3 jaar  3 tot 4 jaar   5 tot 6 jaar
Dikte (gehele breedte)  20 milimeter   25 milimeter  27 milimeter
Breedte  36 centimeter  36 centimeter  36 centimeter
Kleur  Groen  Groen  Groen
Rok  10 centimeter  10 centimeter  16 centimeter
Materiaal vulling  EPE (schuim)  EPE (schuim)  EVA (veerkrachtig schuim)
Materiaal bescherming bovenzijde  PVC/Rubber (licht vrachtwagenzeil 0,35mm)  PVC/Rubber (Zwaar vrachtwagenzeil 0.55mm)  PVC/Rubber (Zwaar vrachtwagenzeil 0.55mm)
Materiaal bescherming onderzijde PE 100g/m2 gaas  PVC/Rubber (Zwaar vrachtwagenzeil 0.55mm)  PVC/Rubber (Zwaar vrachtwagenzeil 0.55mm)
Bevestiging  Elastiek en lussen  Elastiek en lussen  Elastiek en messing ringen
Overige  n.v.t.  n.v.t.  Inside-flap

 

Welke beschermrand kan ik het beste kiezen voor mijn trampoline?
Bij BTN de Haas Groningen bieden wij trampoline beschermranden aan in 3 kwaliteit soorten, namelijk; de zware beschermrand, de extra zware beschermrand en de Super Zware beschermrand.  

De P-22 beschermrand. Deze zware trampoline beschermrand is uitstekend geschikt voor het afdekken van de springveren. Door het goed afdekken van de springveren kan de gebruiker van de trampoline niet meer met de voeten of benen tussen de springveren terechtkomen. Deze beschermrand is bekleed met een 0.35 mm dik PVC kleed aan de bovenzijde en PE aan de onderzijde.

De P-35 beschermrand. Deze extra zware beschermrand gaat langer mee dan de P-32 beschermrand, dit komt omdat de rand volledig bekleed is met licht vrachtwagenzeil van maar liefst 0.55 mm PVC. PVC heeft minder last van slijtage dan PE.  

De P-45 beschermrand. We hebben altijd nog de baas boven baas, de Super zware P-45 beschermrand is de dikste en veiligste beschermrand van Nederland. Dit komt doordat deze beschermrand als enige beschermrand is voorzien van een compact, sterk en veerkrachtig schuim (EVA). Dit schuim is volledig bekleed met zwaar vrachtwagenzeil van maarliefst 0.55 mm PVC! Daarnaast heeft deze trampoline beschermrand heeft als enige trampoline beschermrand een inside-flap. Deze zorgt ervoor dat u vanaf de trampoline ook niet onder de beschermrand kan komen, dit maakt de kans op ongelukken nihil. Naast de extra veiligheid voor de gebruikers heeft dit ook een voordeel betreft de weersinvloeden, door de inside-flap krijgt de wind nooit grip op deze beschermrand waardoor stormschade sterk verminderd is! Door deze sterke punten heeft deze trampoline beschermrand een levensduur van 5 tot 6 jaar!