Dekzeilen

Zoekt u een oplossing voor het beschermen van uw mooie tuinset? Met de voordelige dekzeilen uit ons ruime assortiment hoeft u zich niet druk te maken dat uw meubelen beschadigd raken tijdens een stevige hagel-, regen-, sneeuwbui of tijdens een verbouwing. BTN de Haas levert dekzeilen op maat en voor iedere situatie is er wel een geschikt dekzeil. De dekzeilen zijn te verkrijgen in de kleuren wit, blauw, oranje en groen en in de maten van 2x3 tot en met 10x12 meter. Het gewicht varieert tussen de 100 en 250 gram m2, waarbij het lichtste gewicht waterafstotend is en het zwaarste gewicht waterdicht en UV-bestendig is. Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

van 100

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

van 100

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Dekzeilen boot

Wilt u uw boot optimaal beschermen tegen weersinvloeden die schadelijk kunnen zijn? Bij BTN de Haas vindt u voordelige en kwalitatieve dekzeilen voor uw boot die ervoor zorgen dat regenwater, vuil en aanslag geen invloed hebben. De zeilen zijn verkrijgbaar in de gewichten: 100, 150 en 250 gram m2. Wanneer uw boot buiten staat wordt het u aangeraden om te kiezen voor de 150 of 250 gram m2, deze zeilen zijn waterdicht en de 250 gram m2 variant is ook UV-bestendig wat ervoor zorgt dat het zeil langer meegaat. Wilt u de dekzeilen van uw boot bevestigen? Om de meter zijn er aluminium ringen aangebracht op het zeil zodat u het zeil kan bevestigen met koord, rubbers of tyraps.


Dekzeilen kopen

In onze webwinkel kunt u eenvoudig en voordelig dekzeilen kopen! De dekzeilen zijn te gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals het beschermen van uw tuinmeubelen, boot of zwembad. Er is ook gewapend dekzeil wat ideaal is voor het beschermen van uw spullen tijdens een verbouwing. Dit gewapende dekzeil is extra stevig door de speciale wapening en gaat langer mee door zijn UV-bestendigheid. De gewapende dekzeilen zijn te verkrijgen in de kleuren blauw en groen, en in de maten van 3,5x5 tot en met 10x12 meter. Het gewapende dekzeil is twee keer zo sterk als het normale dekzeil met een gewicht van 570 gram m2. Wilt u dekzeilen kopen? Dan is BTN de Haas met zijn uitgebreide aanbod de ideale plek!