Denkamilk Kunstmelk Saffier | kalveren | 25 kg

SKU
11020211
€ 68,40 € 74,56
Koop 1 voor € 68,40 € 74,56 per zak
Koop 15 voor € 64,98 € 70,83 per zak (5% korting)
Direct leverbaar
GRATIS VERZENDING
vanaf 175 euro excl btw
ERVARING
Meer dan 240.000 klanten geholpen
ALTIJD EEN GOEDE PRIJS
Prijzen op de webshop zijn altijd actueel

SNELLE LEVERING
Voor 14.00 besteld, volgende werkdag in huis

Denkavit kalvermelkpoeder Saffier, voor een goede groei in de eerste levensweken. Deze energierijke melk is op basis van hoogwaardige zuiveleiwitten en heeft een goede vet- eiwitverhouding. Een smakelijke melkpoeder met een optimale prijs/kwaliteit verhouding!

Behaal een optimale groei bij uw kalveren met behulp van Denkamilk Saffier van Denkavit!

Een goede opstart van het jonge kalf verdient veel aandacht. Het succes hangt van veel verschillende factoren af, waarbij een uitgebalanceerd rantsoen en een goede gezondheid erg belangrijk zijn. In de eerste 12 levensweken wordt gestreefd naar een groei van ongeveer 1 kg per dag. In de eerste maanden worden de belangrijke organen (o.a. de melkklieren) gevormd. Om hierin te ondersteunen heeft Denkavit verschillende producten in het assortiment, zowel kalvermelken als Denkacare producten. 

Denkamilk Saffier is een energierijke kalvermelk op basis van hoogwaardige zuiveleiwit (o.a. eiwitrijk weipoeder). De melkpoeder heeft een juiste vet- eiwitverhouding (18% ruw vet - 21,5% ruw eiwit) waarvan het eiwit hoofdzakelijk uit zuivel bestaat, waardoor de kwaliteit erg goed is. De Denkamilk Saffier kenmerkt zich door een goede smaak, een goede oplosbaarheid, een hoge veiligheid en de melk is uitstekend geschikt voor gebruik in de drinkautomaat en (speen)emmervoedering. 

De Denkamilk Saffier heeft als grote voordeel dat het kalf gemakkelijker krachtvoer opneemt. Kalveren die kalvermelk op basis van weiproducten gevoerd krijgen, nemen meer krachtvoer op dan kalveren die melk op basis van MMP (magere melkpoeder) gevoerd krijgen. Kortom, wilt u een goede groei behalen tijdens de eerste paar weken? Kies dan voor deze kunstmelk met een optimale prijs/ kwaliteit verhouding! Hiernaast is deze kunstmelk een ‘bewezen formule’ en zijn er al vele duizenden kalveren opgefokt met deze melk. 

Samenstelling:
De kalvermelkpoeder Saffier is gemaakt op basis van eiwitrijk weipoeder. De melk heeft een eiwitpercentage van 21,5% en een vetpercentage van 18%. Daarnaast zijn de melken van Denkamilk verrijkt met Progres®. Progres® bestaat uit verschillende ingrediënten die bijdragen aan het ondersteunen van de gezondheid van het kalf. Probioticum, citroenzuur en gisten zijn hier onderdeel van en bieden vooral ondersteuning aan de darmgezondheid. 

Te gebruiken bij:
Deze kalvermelk is ideaal om in te zetten na de biestperiode wanneer u graag een hoge jeugdgroei wilt behalen bij uw kalveren. De resultaten worden versterkt door het gebruik van een goede kalverkorrel in combinatie met goed ruwvoer. 

Toediening:
Deze melk moet warm aan de kalveren worden toegediend. Hieronder staat stapsgewijs aangegeven hoe u dit het beste kunt doen.
Stap 1: neem ongeveer 2/3 deel van de benodigde hoeveelheid water van 45-50°C.
Stap 2: voeg de benodigde hoeveelheid melkpoeder toe: 125/150/175 gram poeder per liter water.
Stap 3: klop de poeder met een garde totdat deze opgelost is.
Stap 4: vul de hoeveelheid aan met water van 42-43°C tot de gewenste aantal liters.
Stap 5: controleer of de temperatuur van de melk 41-42°C is voordat u het aan het kalf voert.
*Een juiste temperatuur van de melk is erg belangrijk. Water warmer dan 70°C tast de melkpoederkwaliteit aan, melk kouder verstrekken dan 40°C geeft risico op pensdrinken bij kalveren die uit een emmer worden gevoerd. 

Specificaties:

  • Geschikt voor: kalveren
  • Te gebruiken bij: voeding na de biestperiode
  • Functies: voorziet het kalf van juiste voeding en groei
  • Hoogwaardige samenstelling voor juiste combinatie van groei en veiligheid
  • Op basis van eiwitrijk weipoeder
  • 21,5% zuivelrijk eiwit, 18% vet.
  • Verrijkt met Progres®
  • Krachtvoer wordt gedurende de melkperiode met deze melk makkelijker opgenomen
  • Goede prijs/ kwaliteit verhouding
  • Inhoud: 25 kg
Meer informatie
EAN9999911020211
MerkDenkavit
Art. nr. merk1276-203
Inhoud25 kg
DiersoortKalveren
Specifiek probleem dierVoeding