Honden reisbench

Bent u op zoek naar een honden reisbench? Dan bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres. Zo hebben wij o.a. de Nomad Reisbench in het assortiment. Deze honden reisbench is voorzien van een IATA-Norm. Dankzij deze norm wordt de reisbench ook toegelaten op Europese luchtvaartmaatschappijen.
Door gebruik te maken van een honden reisbench kunt u veilig uw hond vervoeren. Naast de Nomad Reisbench hebben wij ook andere soorten benches in het assortiment en nog veel meer hondenbenodigdheden voor uw trouwe viervoeter! Lees meer

van 2

Foto-tabel  Lijst 

van 2

Foto-tabel  Lijst 

Honden reisbench auto

Reizen met uw hond? Gebruik een honden reisbench in de auto! De Barcco honden reisbench is zeer geschikt voor auto’s met een kleine kofferruimte. Dit komt doordat de zijwanden schuin zijn en de achterwand hoog. Het assortiment honden reisbench auto bestaat stuk voor stuk uit hoogwaardige kwaliteit benches en zijn bij ons scherp geprijsd! Laat u uw hond weer uit de reisbench? Zorg dan dat uw hond wel aangelijnd is! Ook voor hondenriemen en halsbanden kunt u bij BTN de Haas terecht.

 

Honden reisbench maten

Onze klanten hebben stuk voor stuk verschillende honden en rassen. Deze honden verschillen hierdoor ook in grootte. Geen probleem, wij hebben verschillende honden reisbench maten in het assortiment. Zowel de kleine als grote hond kan hierdoor veilig vervoerd worden. De honden reisbench maten variëren van maat S t/m XL en van 46 x 36cm t/m 100 x 60cm.

 

Honden reisbench kopen

Wilt u graag een honden reisbench kopen? Dan kunt u dit eenvoudig en snel online doen, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in de winkel te Groningen. Zowel online als in de winkel kunt u kennis maken met ons ruime assortiment dierenbenodigdheden. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van informatie en goede service. Weet u niet welke bench geschikt is voor uw hond? Vraag het onze medewerkers!