Hondenmand kopen

Wat is er nu fijner voor uw hond dan uitrusten op een zacht kussen of in een fijne mand? U kunt bij BTN de Haas de ideale hondenmand kopen voor uw trouwe viervoeter. Wij hebben manden en kussens in diverse afmetingen en kleuren. Zo vindt u altijd een model dat perfect past bij de grootte en behoeften van uw hond.
Bij BTN de Haas kunt u niet alleen een hondenmand kopen, maar ook een hondenvoerbak, knuffels, en hondenvoer bestellen. U vindt al deze producten in ons uitgebreide assortiment hondenbenodigdheden! Lees meer

van 3

Foto-tabel  Lijst 

van 3

Foto-tabel  Lijst 

Grote hondenmand kopen

Heeft u een grote viervoeter die uw erf scherp in de gaten houdt? Dan kunt u bij BTN de Haas een grote hondenmand kopen voor uw huisdier, waarin deze heerlijk uit kan rusten. In onze riante manden heeft uw hond alle ruimte om prettig te liggen. Naast manden en kussens hebben wij ook stevig hondenspeelgoed voor grotere rassen. Deze speeltjes kunt u tegelijk met uw grote hondenmand kopen. Zo heeft u binnen enkele dagen alles in huis voor een fijn speelkwartiertje of juist een fysieke training. Daarna kan uw hond lekker uitrusten in de nieuwe mand.

 

Hondenmand kopen kunststof

Bent u op zoek naar een stevige slaapplek voor uw huisdier? Dan kunt u een hondenmand kopen van kunststof. Deze sterke manden zijn er in diverse kleuren en formaten. Van groot tot klein, wij hebben voor iedere hond een passende kunststof hondenmand. Deze manden hebben als voordeel dat u ze eenvoudig schoon kunt maken. De gaten in de bodem zorgen bovendien voor een goede ventilatie waardoor uw hond heerlijk zal slapen. Een hondenmand kopen van kunststof doet u bij BTN de Haas!

 

Hondenmand kopen online

U kunt bij BTN de Haas uw hondenmand kopen via de online webshop. U vindt bij ons een ruim assortiment. Op deze manier kunt u in één keer alle benodigdheden voor uw hond in huis halen. Naast fijne slaapplekken voor thuis hebben wij bijvoorbeeld ook een handige honden reisbench. Hierin kan uw hond tijdens het reizen veilig liggen en tot rust komen. Wilt u liever in de winkel uw hondenmand kopen in plaats van online? Geen probleem. U bent van harte welkom bij onze winkel in Groningen!