Hondenriemen en halsbanden

Gebruik voor het uitlaten van uw hond één van de hondenriemen en halsbanden van BTN de Haas. Wij hebben een breed assortiment met verschillende maten en soorten hondenriemen en halsbanden. Zo kunt u zowel voor de kleine als grote hond bij ons terecht en kunt u kiezen uit diverse ontwerpen.
Heeft u naast een riem of halsband ook nog andere hondenbenodigdheden nodig, dan kan dat! Bekijk ons gehele assortiment hondenbenodigdheden en maak uw aankoop compleet! Lees meer

van 1

Foto-tabel  Lijst 

van 1

Foto-tabel  Lijst 

Hondenriemen en halsbanden leer

Wilt u graag een hondenriem of halsband van uitstekende kwaliteit? Maak dan een keuze uit onze hondenriemen en halsbanden leer, verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin. Het assortiment hondenriemen en halsbanden leer bestaat uit diverse soorten. Zo kunt u bijvoorbeeld de keuze maken voor type Rondo.
De lengtes van de halsbanden variëren van 32 tot 70cm. Wilt u een bijpassende hondenriem dan kunt u kiezen uit een trainingslijn of een standaard lijn. Bestel uw hondenriem of halsband eenvoudig online en bekijk ons complete assortiment met hondenbenodigdheden. Bestel bijvoorbeeld hondenvoer of een hondenvoerbak eenvoudig mee.

 

Hondenriemen en halsbanden kopen

Bij BTN de Haas kunt u eenvoudig online hondenriemen en halsbanden kopen. Om de juiste keuze te maken kunt u op uw gemak de verschillende soorten bekijken. Door het gewenste artikel in de webshop aan te klikken ziet u een duidelijke omschrijving en de productspecificaties. Hondenriemen en halsbanden kopen wordt hierdoor zeer eenvoudig.
Wilt u liever de producten eerst bekijken? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in de winkel te Groningen! Hier kunt u op uw gemak rondkijken en kennis maken met het ruime assortiment dierenbenodigdheden.