Hondensnacks

Om uw hond af en toe eens lekker te verwennen of juist te belonen kunt u gebruik maken van hondensnacks. BTN de haas heeft diverse soorten hondensnacks in het assortiment. Zo kunt u er voor kiezen om één van de kauwstick soorten aan uw hond te geven. Maar u kunt er ook voor kiezen om de hondensnack in een hondentraining materiaal te stoppen, zoals de mystery ball of een KONG hondenspeelgoed. Op deze manier traint en beloont u uw hond tegelijk! Lees meer

van 10

Foto-tabel  Lijst 

van 10

Foto-tabel  Lijst 

Hondensnacks online

Wilt u graag weten wat voor soorten hondensnacks wij in het assortiment hebben? Bekijk dan het assortiment hondensnacks online. De hondensnacks van BTN de Haas zijn voor elke hond een heerlijke traktatie. U kunt eindeloos variëren dankzij het brede aanbod. Trakteer uw hond bijvoorbeeld op een heerlijke kauwbot of hondenworst. Bestel uw hondensnacks online en neem ook eens een kijkje bij onze andere hondenbenodigdheden.

 

Hondensnacks gedroogd

Wilt u een gezonde en natuurlijke snack voor uw hond? Kies dan voor hondensnacks gedroogd van Lars. Het voordeel van deze hondensnacks gedroogd is dat ze 100% natuurlijk zijn en dat ze tanden en tandvlees gezond houden. De gedroogde snacks zijn gemaakt van diverse diersoorten. Zo hebben wij snacks van: kip, rund, varken en zalm in het assortiment.

 

Hondensnacks kopen

BTN de Haas is het adres om hondensnacks te kopen. Dankzij het ruime assortiment is er voor iedere hond een geschikte hondensnack. Maar bij BTN de Haas kunt u meer dan alleen hondensnacks kopen! Zo vindt u een ruim assortiment met dierenbenodigdheden. Niet alleen voor uw hond, maar ook voor uw kat, vogel, knaagdier, paard of kleinvee.