Hondenspeelgoed

Honden zijn graag actief en zijn dol op spelen. BTN de Haas heeft daarom een ruim assortiment met hondenspeelgoed voor uw trouwe viervoeter geselecteerd. Zo hebben wij o.a. speeltouwen, ballen, puzzels, kauwbotten en dierenfiguren van eerste klas kwaliteit. Het hondenspeelgoed heeft niet alleen als doel vermaak, maar werkt soms ook tandverzorgend of als training.
Heeft u nog meer nodig voor uw hond, zoals hondenvoer? Bekijk dan ons gehele assortiment hondenbenodigdheden.Ook voor speciaal hondenvoer kunt u bij ons terecht! Lees meer

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Hondenspeelgoed online

Bent u op zoek naar een speeltje voor uw hond? Bekijk dan ons ruime aanbod hondenspeelgoed online. Hier kunt u eenvoudig het geschikte speelgoed voor uw hond vinden. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een duurzaam kauwbot? Dan is de Chew-it 4Ever echt iets voor uw hond! De botten zijn gemaakt van nylon en zijn verkrijgbaar in diverse smaken. Naast hondenspeelgoed online vindt u ook heerlijke hondensnacks.

 

KONG hondenspeelgoed

Wilt u het beste voor uw hond? Dan is KONG hondenspeelgoed echt een aanrader! De rubberen variant van KONG hondenspeelgoed is gemaakt van zeer stevig natuurlijk rubber. Het voelt zacht in de mond en is zeer geschikt voor honden die van kauwen houden! Classic rood is geschikt voor de gemiddelde kauwer en Extreme zwart voor de zware kauwers. Naast de rubberen variant hebben wij ook KONG hondenspeelgoed uit de lijnen: Airdog, Squeezz, Safestix, Dental, Sport en Wubba.

 

Hondenspeelgoed latex

Bij BTN de Haas kunt u ook terecht om hondenspeelgoed latex te kopen. Het voordeel van dit type speelgoed is de veiligheid voor uw hond. Latex is namelijk verteerbaar. Het hondenspeelgoed latex is verkrijgbaar in diverse soorten dierfiguren en ballen. Een aantal zijn voorzien van een squeeker, voor nog meer speelplezier!

 

Hondenspeelgoed kopen

BTN de Haas is het adres om hondenspeelgoed te kopen. Dankzij het ruime assortiment is er voor iedere hond een geschikt speeltje. Maar bij BTN de Haas kunt u meer dan alleen hondenspeelgoed kopen! Zo vindt u een ruim assortiment met dierenbenodigdheden. Niet alleen voor uw hond, maar ook voor uw kat, vogel, knaagdier, paard of kleinvee.