Hondentraining materiaal

Om uw hond te kunnen trainen heeft BTN de Haas een aantal producten voor u geselecteerd. Met dit hondentraining materiaal kunt u uw hond of puppy gaan trainen en ondersteunen waar nodig. Het hondentraining materiaal bestaat uit voorwerpen waarbij uw hond haar of zijn best moet doen om de traktatie uit het voorwerp te krijgen. Daarnaast hebben wij puppy trainingsmatten in het assortiment die helpen bij het zindelijk maken van uw pup.

Heeft u nog meer nodig voor uw hond, zoals hondenvoer? Bekijk dan ons gehele assortiment hondenbenodigdheden. Ook voor speciaal voer kunt u bij ons terecht! Lees meer

van 1

Foto-tabel  Lijst 

van 1

Foto-tabel  Lijst 

Hondentraining materiaal kopen

Wilt u graag hondentraining materiaal kopen of andere hondenbenodigdheden? Deze producten zijn eenvoudig online te bestellen bij BTN de Haas. Wist u dat u ook voor andere diersoorten bij BTN de Haas terecht kunt? Zo kunt u naast hondentraining materiaal kopen ook diverse dierenbenodigdheden kopen voor uw kat, vogel, konijn, paard of kippen.

 

Traint u uw hond op een andere plek? Zorg dan voor veilig vervoer in de auto en schaf een honden reisbench aan. Op deze manier zit u hond veilig in de auto, zowel voor de veiligheid van uw hond als voor de veiligheid van uzelf! BTN de Haas heeft diverse soorten en afmetingen reisbenches in het assortiment.