Hondenvoerbak

Honden hebben dagelijks eten en water nodig. Om uw hond in deze behoefte te voorzien heeft u een hondenvoerbak nodig. BTN de Haas heeft diverse soorten in het assortiment, zodat u de geschikte hondenvoerbak voor uw hond kunt aanschaffen. De voerbakken zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit RVS en verkrijgbaar in verschillende diameters.
BTN de Haas heeft naast hondenvoerbakken ook een ruim assortiment hondenvoer en hondensnacks. Zo hebben wij heerlijke gedroogde snacks van het merk Lars, voor uren kauwplezier!  Lees meer

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Hondenvoerbak en drinkbak

De inox voerbakken bij BTN de Haas zijn zeer geschikt om te gebruiken als hondenvoerbak en drinkbak. Dankzij het gebruik van RVS materiaal kunt u de bakken eenvoudig schoonmaken en kunnen ze tegen een stootje. De bakken zijn verkrijgbaar in verschillende diameters. Zo kunt u zelf bepalen hoe groot u de hondenvoerbak en drinkbak wilt hebben. Wilt u graag een diner set aanschaffen, dan bent u bij BTN de Haas ook aan het juiste adres!

 

Hondenvoerbak op standaard

Gebruikt u liever voor het voeren van uw hond een hondenvoerbak op standaard? Wij hebben twee maten in ons assortiment, maat M en maat L. Een hondenvoerbak op standaard heeft als voordeel dat uw hond de gewrichten en spieren kan ontspannen tijdens het eten. De standaard is in hoogte verstelbaar en is hierdoor ook zeer geschikt voor groeiende honden. De standaard wordt geleverd inclusief twee voerbakken. Heeft u nog andere producten nodig voor uw hond? Neem dan een kijkje is ons ruime assortiment met hondenbenodigdheden.

 

Hondenvoerbak kopen

Wilt u graag een hondenvoerbak kopen? Dan kunt u dit eenvoudig en snel online doen, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in de winkel te Groningen. Zowel online als in de winkel kunt u kennis maken met ons ruime assortiment dierenbenodigdheden. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van informatie en goede service.